eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Canım Sia son sezonun şampiyonu oldu ayık ol
O ben yokkendi yalnız bir oy bir oydur türk sanatçılara ne olduda yabancı şarkıcı kazansın inna olsa hadi neyse cia nedir yahu ayrıyetten sen kazandıysan ciayla lobinden dolayıdır sanatçıyı sevdiklerinden değil 😛

@Maskeli Fedai bu şarkı belirli aralıklarla dilime dolanıyor, bugün de dolandı. Şimdi de dinliyorum. Bu şarkıyı devreye sokmalısın mutlaka.

Dinlerken alıp başka diyarlara götürüyor değil mi? Sözleri yaşanmışlık dolu
Yaşanılan olay bu kadar iyi anlatılmazdı. Ayrılık sonrasını çok iyi anlatıyor. Nakarat öncesinde olayı anlatıyor, nakarat sonrasında da lafı sokuyor ve gidiyor.

Güzel oylarını eksik etmeyen başta yöneticimiz, kıymetlimiz @Çiğdem- 'e, olmazsa olmazımız @xemrexxx 'e ; @Yiğitt @-potterhead- @HachiKo @Arslan Bey @bazinga @xBUGRAx @Ahmed , başkanımız @sokak sanati ( beğenmemiş ama 11 vermiş, öveyim mi söveyim mi belli değil
) @tolgab @vadikızı @MasacRE- @ozgur2113 @batuhankaralar @turkuazz @serhatt @Billy Kane e teşekkürlerimizle...

Düşük puan verdiklerim de gelecek haftaları beklesin, elbet yukarılara çıkarsınız. Hep düşük gitmez
Aslında tam puan @bazinga 'nın Kenan Doğulu'suna gidecekti ama @tolgab sürpriz yaparak Hande'nin elektro pop döneminin en sevdiğim şarkısını çıkarınca zirveye bir kuş gibi kondu

@ozmoturk En iyi sezonu yaşıyor sanırım Sezen sayesinde
@mrt-06

Usta şarkıcı seçmenin faydaları, arşiv de geniş @mrt-06'nın da dediği gibi

Güzel şarkılar seçmeye çalışacağız, tam puan ver de yükü azalt

Gökçe'li zamanda takip edip elenme bölgesinde yüzüyorduk, etmiyoruz yukarılardayız, fani dünya

11 benim sistemde 5 ediyor iyi değil

@mrt-06 dan yardım alabilirsin 2.Sezonun şampiyonuydu oda Sezeni en iyi o biliyor zaten
Şuan ne koysan ilgi görüyor olabilir ama makas daralınca biraz değişiyor druumlar

Sezen'le dedem de yarışır..

Manşetlik söz bırakıyorum sana.
@Çiğdem- Polemiksiz kaldı bu yarışma.
@mrt-06
Panoroma yapsam bunu kullanırdım ama bu sezon uğraşamam.

Bana ne bana ne.