Klasiklerle yarışmaya katılırsan, haliyle öne geçersin.
Bknz: Sezen Aksu
Bknz: Ahmet Kaya
Klasiklerle yarışmaya katılırsan, haliyle öne geçersin.
Abinin düğünü vardı ve haber vermedin 😱 Neyse bunu da yazdım gelecek hafta düşük ver bombardımana başlıyorumOy verip destekleyen herkese çok teşekkür ederim evde yoktum bugün neyseki yoğunluk bugün itibariyle bitti ve rahatladım. Burada olmak isterdim tabi ama olmadı. Neyse buradan abimin düğününe gelip beni yalnız bırakmayan dostlarım @gözlemci @MelankoliK ve kardeşi Emre'ye teşekkürlerimi ileteyim iyi ki varsınız
Gelelim oylamaya 4.olmuşum ilk 3'e yine giremedik ama olsun zaten orta halli şarkılarımdan biriydi. Tek tek yazamayacağım ama yüksek oylarıyla destek veren herkese teşekkürler, düşük oy verenler de diğer şarkıları beğenirler inşallah
@mrt-06 bu hafta geçen haftaya göre ufak bir düşüş oldu şarkında ve kulağımda ama haftaya eminim güzel şarkıyla geleceksindir. 🙂
@batuhankaralar vicdansız 9 puana olmamış atmışsın pis herif .ss
@Çiğdem- emeğine sağlık güzel yarış olmuş içerisinde yer alamasam da.
Bayramdan Sonra görüşmek üzere. En iddialı şarkılarla geleceğim.![]()
Telefon numaranı boşuna mi istedim gerzekAbinin düğünü vardı ve haber vermedin 😱 Neyse bunu da yazdım gelecek hafta düşük ver bombardımana başlıyorum![]()
![]()
@xBUGRAx ı iyi korkuttuk bu hafta ayılıp bayıldı sürekli @Maskeli Fedai de odun gibi bakıyor bir kolonya koklatmadıKız bu söz Sana gelsin ; kocayı yarışma kariyi yarışmacı yap tam Gülben e uyuyor@Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Aserat @kerem @Dosi @MasacRE- @dreamy @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 61061
Ben zor olanı seçtim asıl başarı benim diyorsunKlasiklerle yarışmaya katılırsan, haliyle öne geçersin.
Bknz: Sezen Aksu
Bknz: Ahmet Kaya
Önemli haftalara bırakmamışsın iyi ki Ben senin elinde zirveye oynar demiştim amaOy verip destekleyen herkese çok teşekkür ederim evde yoktum bugün neyseki yoğunluk bugün itibariyle bitti ve rahatladım. Burada olmak isterdim tabi ama olmadı. Neyse buradan abimin düğününe gelip beni yalnız bırakmayan dostlarım @gözlemci @MelankoliK ve kardeşi Emre'ye teşekkürlerimi ileteyim iyi ki varsınız
Gelelim oylamaya 4.olmuşum ilk 3'e yine giremedik ama olsun zaten orta halli şarkılarımdan biriydi. Tek tek yazamayacağım ama yüksek oylarıyla destek veren herkese teşekkürler, düşük oy verenler de diğer şarkıları beğenirler inşallah
@mrt-06 bu hafta geçen haftaya göre ufak bir düşüş oldu şarkında ve kulağımda ama haftaya eminim güzel şarkıyla geleceksindir. 🙂
@batuhankaralar vicdansız 9 puana olmamış atmışsın pis herif .ss
@Çiğdem- emeğine sağlık güzel yarış olmuş içerisinde yer alamasam da.
Bayramdan Sonra görüşmek üzere. En iddialı şarkılarla geleceğim.![]()
Akıllılık ettin Sezeni alarakTakip etmeyince 1. mi oldukGeniş yorum, like, teşekkür faslı yarın
![]()
4.olmuş şarkı seviyorlar demekÖnemli haftalara bırakmamışsın iyi ki Ben senin elinde zirveye oynar demiştim amademek ki forum sevmiyor ayoll yapacak bir şey yok
![]()
@MayısKralı
En iyi 2 şarkısından birisiydi halbuki Kalbimin Tek Sahibiyle birlikte![]()
Sakız şarkısıyla gelme sakın bayramdan sonra4.olmuş şarkı seviyorlar demek![]()
Belli olmazSakız şarkısıyla gelme sakın bayramdan sonra![]()
![]()
![]()
Aaa o konuda şaşırmam zaten ayollBelli olmazO şarkı zirveyi alırsa şaşırma
![]()
Binevi öyle diyorum. Kimisi yerin dibine sokup, sürekli "1" veriyor Mor ve Ötesi'ne. Ancak bu iki sanatçıya bu kadar düşük vermek yok.Ben zor olanı seçtim asıl başarı benim diyorsun![]()
![]()
![]()
Oğuzhana üzüldüm geçmiş olsun pazar günü ciayı eleriz şansı kalmadı gibi final puanı alanları tebrik ediyorum 3üde haketti zanlımca tebrikler😉
Teşekkür ederim canım.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Çiğdem Oyları
17 Kenan Doğulu - Yüzsüz Yürek ( Uzun zaman sonra tekrar dinlemek iyi geldi 2 gündür dinliyorum )
17 Sia - Big Girls Cry
17 Gülben Ergen - Aşksın Sen
17 Selda Bağcan - Mavi Gözlüm
17 Mor ve Ötesi Sevda Çiçeği
17 Gökhan Türkmen - Bile Bile Yandı Yüreğim
17 Yalın - Ben Bilmem
17 Zülfü Livaneli - Ey Özgürlük
17 Sertab Erener - Olsun
17 İrem Derici - Aşk Eşittir Biz
16 Demet Akalın - Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor
16 Gülşen - Büyük Hatırın Var
16 Sezen Aksu - Firuze