eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Aynen, daha var. İşin ilginç tarafı; bu kez Sezen Aksu (@ozmoturk) geçti. Yine işin ilginç tarafı; @xBUGRAx ile arka arkaya gelmişiz, geçmiş beni tabi. :D
@ozmoturk En iyi sezonu yaşıyor sanırım Sezen sayesinde :A :A :A @mrt-06

Ya şuraya yazmaktan bıktıma ama siz beni haksız çıkartmamaktan bıkmadınız. Yarın, bir gün Gülben Ergen, Oğuzhan Koç ile yaptığı düet eserleriyle karşınıza çıktığında da 1 verecek misiniz? Umarım verirsiniz, çeliştiğinizi görmek istemem.

Forumun yine zevksizliğini defalarca kez kanıtladığı bir hafta oldu. Yazık oldu. Oğuzhan Koç'un bu kadar sevilmediğini hiç bilmiyordum.
Aaa evet düetine kavustu @xBUGRAx :A :A :A @sokak sanati

Ay şu tatilim bitse de aktif bir şekilde yazabilsem :A

Konuya pek giremedim dışarıda olduğum için ama yüksek puan veren herkese teşekkür ederim :Z

Bu hafta iyi bir sonuç geleceğini biliyordum. :Z Şarkım gerçekten çok iyiydi ve ikinci olarak harika gidiyoruz :bhr: Destekleyenlere teşekkür ediyorum :A

Emeğine sağlık :bhr: @Çiğdem-
Ahmet Kayanın bu şarkısını ben sevemedim ama benim zıtıtma gidiyor forum puan almıssın :F @Yiğitt

Şarkıyı paylaşma konusu mu taa Cuma. :A Ben 50 kere fikir değiştiririm o zamana kadar. :A
Kız bu söz Sana gelsin ; kocayı yarışma kariyi yarışmacı yap tam Gülben e uyuyor :A @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Aserat @kerem @Dosi @MasacRE- @dreamy @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @DarkLegenD
DkwAIXyWsAEaoxR.jpeg

Bak Sertab için 2 MS dedim ya, Sezen'den 5 MS falan çıkar, her yarışmada farklı farklı şarkılarla 5 kere rahat yarışır :A Kadın haksız rekabet resmen :A @ozmoturk nasıl kullanacak bakalım bunu, ağır yük var omuzlarında :A
Bence zayıftı ilk 2 hafta şarkıları ama forum seviyor @mrt-06 MS de @xemrexxx Benim Albümümde şampiyon olmuslardı Sezen ile :A