eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Canım Sia son sezonun şampiyonu oldu ayık ol :A
O ben yokkendi yalnız bir oy bir oydur türk sanatçılara ne olduda yabancı şarkıcı kazansın inna olsa hadi neyse cia nedir yahu ayrıyetten sen kazandıysan ciayla lobinden dolayıdır sanatçıyı sevdiklerinden değil 😛

Güzel oylarını eksik etmeyen başta yöneticimiz, kıymetlimiz @Çiğdem- 'e, olmazsa olmazımız @xemrexxx 'e ; @Yiğitt @-potterhead- @HachiKo @Arslan Bey @bazinga @xBUGRAx @Ahmed , başkanımız @sokak sanati ( beğenmemiş ama 11 vermiş, öveyim mi söveyim mi belli değil :A ) @tolgab @vadikızı @MasacRE- @ozgur2113 @batuhankaralar @turkuazz @serhatt @Billy Kane e teşekkürlerimizle...

Düşük puan verdiklerim de gelecek haftaları beklesin, elbet yukarılara çıkarsınız. Hep düşük gitmez :A Aslında tam puan @bazinga 'nın Kenan Doğulu'suna gidecekti ama @tolgab sürpriz yaparak Hande'nin elektro pop döneminin en sevdiğim şarkısını çıkarınca zirveye bir kuş gibi kondu :X

3yxc6CAD_400x400.jpg

@ozmoturk En iyi sezonu yaşıyor sanırım Sezen sayesinde :A :A :A @mrt-06

Usta şarkıcı seçmenin faydaları, arşiv de geniş @mrt-06'nın da dediği gibi

Bak Sertab için 2 MS dedim ya, Sezen'den 5 MS falan çıkar, her yarışmada farklı farklı şarkılarla 5 kere rahat yarışır :A Kadın haksız rekabet resmen :A @ozmoturk nasıl kullanacak bakalım bunu, ağır yük var omuzlarında :A

Güzel şarkılar seçmeye çalışacağız, tam puan ver de yükü azalt :A

Gökçe'li zamanda takip edip elenme bölgesinde yüzüyorduk, etmiyoruz yukarılardayız, fani dünya :A

Güzel oylarını eksik etmeyen başta yöneticimiz, kıymetlimiz @Çiğdem- 'e, olmazsa olmazımız @xemrexxx 'e ; @Yiğitt @-potterhead- @HachiKo @Arslan Bey @bazinga @xBUGRAx @Ahmed , başkanımız @sokak sanati ( beğenmemiş ama 11 vermiş, öveyim mi söveyim mi belli değil :A ) @tolgab @vadikızı @MasacRE- @ozgur2113 @batuhankaralar @turkuazz @serhatt @Billy Kane e teşekkürlerimizle...

Düşük puan verdiklerim de gelecek haftaları beklesin, elbet yukarılara çıkarsınız. Hep düşük gitmez :A Aslında tam puan @bazinga 'nın Kenan Doğulu'suna gidecekti ama @tolgab sürpriz yaparak Hande'nin elektro pop döneminin en sevdiğim şarkısını çıkarınca zirveye bir kuş gibi kondu :X

3yxc6CAD_400x400.jpg

Gökçe'li zamanda takip edip elenme bölgesinde yüzüyorduk, etmiyoruz yukarılardayız, fani dünya :A

11 benim sistemde 5 ediyor iyi değil :A

3yxc6CAD_400x400.jpg

@mrt-06 dan yardım alabilirsin 2.Sezonun şampiyonuydu oda Sezeni en iyi o biliyor zaten :A Şuan ne koysan ilgi görüyor olabilir ama makas daralınca biraz değişiyor druumlar :A :A :A

Sezen'le dedem de yarışır..

Manşetlik söz bırakıyorum sana. :A @Çiğdem- Polemiksiz kaldı bu yarışma. :A @mrt-06
Panoroma yapsam bunu kullanırdım ama bu sezon uğraşamam. :A

@Forumdash Kenan Ay yapımdan gidince Fatihi kötülüyordu :A @Yiğitt Kanalı satılınca Tv8 e yaranıyordu :A Sende kötü puan gelince Sezene el uzatmıyorsun :A Hep menfeaat olmuş ortalık ayoll Aaa 😱😱😱 @Bully @xemrexxx @sokak sanati
Bana ne bana ne. :Z