eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Ay elenmekten kıl payı kurtulmuşum. 😱
Bu sezon kimse yabancı sevmiyor galiba.
Ari'den sonra beni şutlayacaklar heralde.

Puanlara tek tek bakamıyorum, 33 sayfa çünki.
Ama iyi puan verenler kimlerse herkese kissesss, kötü verenlere "en güzel" sözlerimi iletiyorum.

Ay bana puanlar hepsi bi arada varsa atabilir misin Çiko
@Çiğdem- 2 haftadır hiç bilmiyorum kim bana kaç veriyor.

Aaa o konuda şaşırmam zaten ayoll

Ama benim gözümde düşersin
Bence insanların kulağına melodinin ve İrem'in sesinin güzelliği gelsin yeter. Piyasada bir sürü saçma şarkı varken faldan şarkı alınması kötü değil kesinlikle
66 milyon izlenme sonuçta demek ki beğenilmiş.

İlk haftanın kayıtları elimde yok ama 2.haftanın kayıtlarını atarım

Yabancı şarkıda efor olacak canını dişine takacan @MayısKralı ile sen oturduğunuz yerden puan bekliyorsunuz o türk şarkıcılarda olur yabancı şarkıcıda olmaz
@sokak sanati Kendini parçalıyordu şarkıcılar kadar yarışanlarında çabası önemli

1.Haftaya oranla daha yorulduk ve daha eğlendik yorgunluğum deydi bu eğlencede katkısı olan @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @Maskeli Fedai Özellikle sizlere teşekkürler
Senin de emeklerine sağlık canım, senden sonra en çok ben yorulmuşumdur sanırım.

@ozmoturk @ozgur2113 @batuhankaralar tebrik ederim.

@mesmeso61 geçmiş olsun.
Aslında normal bir sezonda Oğuzhan büyük favorilerden olabilirdi ama All-Star gibi olan bu sezonda zayıf kalıyor bu şarkılar..

@Maskeli Fedai yine puan alamadı
Ama bu şarkı bence düşük kaldı yaa
@Bully

Gökhanın klipli hitlerini bekliyoruz @Yiğitt
Son oylar Yalın'a büyük darbe olmuş, final puanı alacak gibiydi halbuki. ss

Yalın'ın da Gökhan'ın da büyük hitleri var, güvenim tam evlatlarıma.
1-2 hafta içersinde açılmaya başlarlar.

Aaaa katkıların tartışılmaz tekrar teşekkürler

@xBUGRAx başta olmak üzere çok renkli yarışmacılarımız var her sonuclar eğlenceli geçiyorduda dün kü sonucların tadı bir başkaydı çok eğlendim üyelerin çok eğlendiğini gördüm en kötü günümüz böyle olsun ayoll

Zaten en çok oy alan yarışmaydık ama bu sezon oy olarak bizim bile sınırlarımız aşıldı 2 saat yetmiyor bile oyların içinde bir ara kaybolucam sandım

Son oylar Yalın'a büyük darbe olmuş, final puanı alacak gibiydi halbuki. ss

Yalın'ın da Gökhan'ın da büyük hitleri var, güvenim tam evlatlarıma.
1-2 hafta içersinde açılmaya başlarlar.
Hhaha 1.yapmıştım bir anlık puanda @Maskeli Fedai gökelre çıkıyordu sonra ilk 3 dışı kalınca öyle baka kaldı

Pek ısınamadı @Maskeli Fedai @Yiğitt
Ama belkide final onların arasında olur bellide olmaz ayoll

Rica ederim.

@xBUGRAx sanatçısı gibi tam bir çatlak çıktı, büyük kazanç yarışma adına.
Severim böyle hırslı ve emek veren yarışmacıları.

Yoruyor gerçekten bayağı ama sohbeti ve eğlencesi öyle güzel ki, o yorgunluk tatlı bir yorgunluk oluyor.