eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Ay elenmekten kıl payı kurtulmuşum. 😱
Bu sezon kimse yabancı sevmiyor galiba. :( Ari'den sonra beni şutlayacaklar heralde. :(

Puanlara tek tek bakamıyorum, 33 sayfa çünki. :A Ama iyi puan verenler kimlerse herkese kissesss, kötü verenlere "en güzel" sözlerimi iletiyorum.

Ay bana puanlar hepsi bi arada varsa atabilir misin Çiko :( @Çiğdem- 2 haftadır hiç bilmiyorum kim bana kaç veriyor. :( :(

Ay elenmekten kıl payı kurtulmuşum. 😱
Bu sezon kimse yabancı sevmiyor galiba. :( Ari'den sonra beni şutlayacaklar heralde. :(

Puanlara tek tek bakamıyorum, 33 sayfa çünki. :A Ama iyi puan verenler kimlerse herkese kissesss, kötü verenlere "en güzel" sözlerimi iletiyorum.

Ay bana puanlar hepsi bi arada varsa atabilir misin Çiko :( @Çiğdem- 2 haftadır hiç bilmiyorum kim bana kaç veriyor. :( :(
İlk haftanın kayıtları elimde yok ama 2.haftanın kayıtlarını atarım :A

Yabancı şarkıda efor olacak canını dişine takacan @MayısKralı ile sen oturduğunuz yerden puan bekliyorsunuz o türk şarkıcılarda olur yabancı şarkıcıda olmaz :A @sokak sanati Kendini parçalıyordu şarkıcılar kadar yarışanlarında çabası önemli :A :A :A

1.Haftaya oranla daha yorulduk ve daha eğlendik yorgunluğum deydi bu eğlencede katkısı olan @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @Maskeli Fedai Özellikle sizlere teşekkürler :Z
Senin de emeklerine sağlık canım, senden sonra en çok ben yorulmuşumdur sanırım. :A

@ozmoturk @ozgur2113 @batuhankaralar tebrik ederim. :D

@mesmeso61 geçmiş olsun. :( Aslında normal bir sezonda Oğuzhan büyük favorilerden olabilirdi ama All-Star gibi olan bu sezonda zayıf kalıyor bu şarkılar..

@Maskeli Fedai yine puan alamadı :F :F :F Ama bu şarkı bence düşük kaldı yaa :A @Bully

Gökhanın klipli hitlerini bekliyoruz @Yiğitt :A
Son oylar Yalın'a büyük darbe olmuş, final puanı alacak gibiydi halbuki. ss

Yalın'ın da Gökhan'ın da büyük hitleri var, güvenim tam evlatlarıma. :A 1-2 hafta içersinde açılmaya başlarlar. :D

Senin de emeklerine sağlık canım, senden sonra en çok ben yorulmuşumdur sanırım. :A

@ozmoturk @ozgur2113 @batuhankaralar tebrik ederim. :D

@mesmeso61 geçmiş olsun. :( Aslında normal bir sezonda Oğuzhan büyük favorilerden olabilirdi ama All-Star gibi olan bu sezonda zayıf kalıyor bu şarkılar..
Aaaa katkıların tartışılmaz tekrar teşekkürler :bhr:

@xBUGRAx başta olmak üzere çok renkli yarışmacılarımız var her sonuclar eğlenceli geçiyorduda dün kü sonucların tadı bir başkaydı çok eğlendim üyelerin çok eğlendiğini gördüm en kötü günümüz böyle olsun ayoll :Z:Z:Z

Zaten en çok oy alan yarışmaydık ama bu sezon oy olarak bizim bile sınırlarımız aşıldı 2 saat yetmiyor bile oyların içinde bir ara kaybolucam sandım :A :A :A

Son oylar Yalın'a büyük darbe olmuş, final puanı alacak gibiydi halbuki. ss

Yalın'ın da Gökhan'ın da büyük hitleri var, güvenim tam evlatlarıma. :A 1-2 hafta içersinde açılmaya başlarlar. :D
Hhaha 1.yapmıştım bir anlık puanda @Maskeli Fedai gökelre çıkıyordu sonra ilk 3 dışı kalınca öyle baka kaldı :F :F :F

Pek ısınamadı @Maskeli Fedai @Yiğitt :A :A :A Ama belkide final onların arasında olur bellide olmaz ayoll :A :A :A

Aaaa katkıların tartışılmaz tekrar teşekkürler :bhr:

@xBUGRAx başta olmak üzere çok renkli yarışmacılarımız var her sonuclar eğlenceli geçiyorduda dün kü sonucların tadı bir başkaydı çok eğlendim üyelerin çok eğlendiğini gördüm en kötü günümüz böyle olsun ayoll :Z:Z:Z

Zaten en çok oy alan yarışmaydık ama bu sezon oy olarak bizim bile sınırlarımız aşıldı 2 saat yetmiyor bile oyların içinde bir ara kaybolucam sandım :A :A :A
Rica ederim. :bhr:

@xBUGRAx sanatçısı gibi tam bir çatlak çıktı, büyük kazanç yarışma adına. :A Severim böyle hırslı ve emek veren yarışmacıları. :A

Yoruyor gerçekten bayağı ama sohbeti ve eğlencesi öyle güzel ki, o yorgunluk tatlı bir yorgunluk oluyor. :D