Bence insanların kulağına melodinin ve İrem'in sesinin güzelliği gelsin yeter. Piyasada bir sürü saçma şarkı varken faldan şarkı alınması kötü değil kesinlikleAaa o konuda şaşırmam zaten ayoll![]()
![]()
Ama benim gözümde düşersin![]()
![]()
![]()
Bu hiç olmadı @vadikızı.![]()
İyi bari, yükselmişiz.Geçen hafta 12'ydi, bu hafta 13.![]()
Şu 2 hafta toplamında en yüksek puan verdiğim kişi sensin.İyi bari, yükselmişiz.![]()
Teşekkürler.Şu 2 hafta toplamında en yüksek puan verdiğim kişi sensin.![]()
Bilmez miyim.Teşekkürler.Benim de sen olabilirsin geçen hafta da 3-4. sıralardaydın diye hatırlıyorum.
![]()
İlk haftanın kayıtları elimde yok ama 2.haftanın kayıtlarını atarımAy elenmekten kıl payı kurtulmuşum. 😱
Bu sezon kimse yabancı sevmiyor galiba.Ari'den sonra beni şutlayacaklar heralde.
Puanlara tek tek bakamıyorum, 33 sayfa çünki.Ama iyi puan verenler kimlerse herkese kissesss, kötü verenlere "en güzel" sözlerimi iletiyorum.
Ay bana puanlar hepsi bi arada varsa atabilir misin Çiko@Çiğdem- 2 haftadır hiç bilmiyorum kim bana kaç veriyor.
![]()
![]()
Teşekkürler.Benim de sen olabilirsin geçen hafta da 3-4. sıralardaydın diye hatırlıyorum.
![]()
Güzel Harunu kurtarıyoruz bu Alamancıdan sizi yaparsak tamamdır bu işBilmez miyim.Puanlarımız karşılıklı canım.
![]()
Senin de emeklerine sağlık canım, senden sonra en çok ben yorulmuşumdur sanırım.1.Haftaya oranla daha yorulduk ve daha eğlendik yorgunluğum deydi bu eğlencede katkısı olan @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @Maskeli Fedai Özellikle sizlere teşekkürler![]()
Son oylar Yalın'a büyük darbe olmuş, final puanı alacak gibiydi halbuki. ss@Maskeli Fedai yine puan alamadı![]()
![]()
Ama bu şarkı bence düşük kaldı yaa
@Bully
Gökhanın klipli hitlerini bekliyoruz @Yiğitt![]()
Aaaa katkıların tartışılmaz tekrar teşekkürlerSenin de emeklerine sağlık canım, senden sonra en çok ben yorulmuşumdur sanırım.
@ozmoturk @ozgur2113 @batuhankaralar tebrik ederim.
@mesmeso61 geçmiş olsun.Aslında normal bir sezonda Oğuzhan büyük favorilerden olabilirdi ama All-Star gibi olan bu sezonda zayıf kalıyor bu şarkılar..
Hhaha 1.yapmıştım bir anlık puanda @Maskeli Fedai gökelre çıkıyordu sonra ilk 3 dışı kalınca öyle baka kaldıSon oylar Yalın'a büyük darbe olmuş, final puanı alacak gibiydi halbuki. ss
Yalın'ın da Gökhan'ın da büyük hitleri var, güvenim tam evlatlarıma.1-2 hafta içersinde açılmaya başlarlar.
![]()
Sertab'ı severim ama bu şarkısını pek beğenmiyorum. Çok zorlama sözler, duygu da hissettirmiyor.Aşk olsun. @Bully hiç beklemezdim.![]()
Rica ederim.Aaaa katkıların tartışılmaz tekrar teşekkürler
@xBUGRAx başta olmak üzere çok renkli yarışmacılarımız var her sonuclar eğlenceli geçiyorduda dün kü sonucların tadı bir başkaydı çok eğlendim üyelerin çok eğlendiğini gördüm en kötü günümüz böyle olsun ayoll
Zaten en çok oy alan yarışmaydık ama bu sezon oy olarak bizim bile sınırlarımız aşıldı 2 saat yetmiyor bile oyların içinde bir ara kaybolucam sandım![]()
![]()
![]()
Hahaha @Maskeli Fedai trolü şımarıp havalara girmişti bayağı, sonu hüsran oldu.Hhaha 1.yapmıştım bir anlık puanda @Maskeli Fedai gökelre çıkıyordu sonra ilk 3 dışı kalınca öyle baka kaldı![]()
![]()
Pek ısınamadı @Maskeli Fedai @Yiğitt![]()
![]()
Ama belkide final onların arasında olur bellide olmaz ayoll
![]()
![]()
![]()