Gülben'in yarışmada bağı olmadığı bir insan var mı yaYeni başlangıçlara...
Gülben'in yarışmada bağı olmadığı bir insan var mı yaYeni başlangıçlara...
Gün gelecek yanıma öyle birini alacağım ki beni kıskancından duvar kağıtlarını yiyeceksinOlası değil
AhahaBak hele yılların trollünün ettiği lafa bak mantıksız olan kim acaba
Doğru söylüyor Yalın'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok, yapıştın adama kene gibi bırak yakasını artık
Nihayet mantıki konuştunYıllar sonra
İşte o yüzden anlaşamadıkSen benim gelinim değilsin nasıl anlaşıcaz
kız neyse ilk haftayı geride bıraktık
İşte o yüzden anlaşamadık@mrt-06 zaten bana hiç replik yazmadı Sedef’in uğursuzluğunu yaşadım programda da 2 bölüm tek dayanabildim
Haftaya seveceğin bir şarkı varkız neyse ilk haftayı geride bıraktıkbir tek @denizz19 marulu kiminle yarışıyor onu biliyordum o da hep şike yaptığı için bu sefer de yaparsa tekmeyi basarım diyordum cüri başkanı olarakartık kalanları yavaş yavaş öğrenirim hayatım yani neticede gereksiz bilgi bnm gibi sanatçı ruhlu birinin aklında daha önemli şeylere yer var neyse @xBUGRAx gülbenmiş onu da aklıma kazıdım @batuhankaralar selda bağcanmış @ozmoturk sezenmiş bu kadar öğrendim işte yeter kalanları artık elenmezlerse önümüzdeki haftalar öğrenirim
@Çiğdem- diskalifiye etsin onu, yerine sen girBatuş'un trollüklerine alıştık artıkAma daha sonuçlar bitmeden forumu bırakıyorum diye mesaj yazarsa @Çiğdem- de onu bir güzel diskalifiye eder. O zaman katılmasaydın, çocuk oyuncağı değil bu işler
Bakalım dönecek mi
Çıkacağız tabii, bugüne kadar hep sahip çıktık birbirimizeDevam edelim böyle işte sahip çık banaBen de senin hatıran Yalın’a
Nasılda kucaklarmış beni.Yeni başlangıçlara...
Beni çoktan kaybettin canım. Kip by.Şarkına göre yükselir çokta şey etme.
Öyle birini al da ben yemeye razıyımGün gelecek yanıma öyle birini alacağım ki beni kıskancından duvar kağıtlarını yiyeceksin
Son 2 - 3 oy kala girebildim forumaÇıkacağız tabii, bugüne kadar hep sahip çıktık birbirimizeBu arada puanıma teşekkür etmiş miydin sen Özgür'üm
Vaktim olsaydı seçimim belliydi@Çiğdem- diskalifiye etsin onu, yerine sen girİçin gidiyordur şimdi senin yarışmayı uzaktan izlemekle yetiniyorsun diye
@Bully keşke gelse yarışmaya@Çiğdem- diskalifiye etsin onu, yerine sen girİçin gidiyordur şimdi senin yarışmayı uzaktan izlemekle yetiniyorsun diye
3 puan vermiş sana, neyin teşekkürünü ediyorsun .ssSon 2 - 3 oy kala girebildim foruma
Ama kesin harika puan vermişsindir teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?