Allah cezanı versin. Haftaya intikamımı alacağım aşkım.@kerem aşkım teşekkür ederim, Gökhan Türkmen'e çok iyi vermişsin. Bu hafta ben kötü verdim gibi sana ama Sertab reise daha önce çok iyi puanlar vermiştim. İyi şarkıları benden fulleyecektir.![]()
Allah cezanı versin. Haftaya intikamımı alacağım aşkım.@kerem aşkım teşekkür ederim, Gökhan Türkmen'e çok iyi vermişsin. Bu hafta ben kötü verdim gibi sana ama Sertab reise daha önce çok iyi puanlar vermiştim. İyi şarkıları benden fulleyecektir.![]()
Yoo ben bıraktım nargileye başladım.Sen mi alıştırdın![]()
![]()
![]()
Sen yapmazsın öyle şeyAllah cezanı versin. Haftaya intikamımı alacağım aşkım.![]()
İyi halt ettinYoo ben bıraktım nargileye başladım.![]()
Güvendiğimiz dağlara kar yağdı bebüşüm
İyi bari, yol hazırlayayım şimdiden. Gelecek kliplilerKlipli şarkılarının çoğunu seviyorum, bu hafta beğenemedim.![]()
Tekmeyi attım ikisine de, kafam rahat
Seninkisi ben müdahale etmesem feciydi kanal batıyordu 24 bölümlük maliyet çıkardın kanalaBenim yarışmadan da yavaş![]()
Sen olmasaydın 3 puan verirdim. 6 hicte fena değil bence.
Sen oylamaya bak eleneceksin galiba![]()
Selda ve Zülfü pek benlik değil. Ama yinede 4 puan verdim. 1 puan veren var. Bana şükret bence.Finale çıkan Selda Bağcan ile elenme potasına giriyorsam bu forumun iki yüzlülüğünü gösterir.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Arkadaşlar Selde Bağcan batuhan karalar -15 alacak en son puan durumuna eklenecek
1.Puan Durumu
1 Mor ve Ötesi 82
2 Ahmet Kaya 78
3 Sezen Aksu 78
4 Sia 68
5 Yalın 67
6 İrem Derici 66
7 Nazan Öncel 62
8 Demet Akalın 61
9 Gülben Ergen 61
10 Sertab Erener 57
11 Hande Yener 56
12 Gülşen 54
13 Oğuzhan Koç 53
14 Ariana Grande 52
15 Zülfü Livaneli 50
16 Selda Bağcan 45
17 Kenan Doğulu 44
18 Gökhan Türkmen 40
😱@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Arkadaşlar Selde Bağcan batuhan karalar -15 alacak en son puan durumuna eklenecek
1.Puan Durumu
1 Mor ve Ötesi 82
2 Ahmet Kaya 78
3 Sezen Aksu 78
4 Sia 68
5 Yalın 67
6 İrem Derici 66
7 Nazan Öncel 62
8 Demet Akalın 61
9 Gülben Ergen 61
10 Sertab Erener 57
11 Hande Yener 56