Elenmezsen takasla sokak seysi birlikte öpsün seniBence ben eleneceğim
Elenmezsen takasla sokak seysi birlikte öpsün seniBence ben eleneceğim
Kıvancı ovalarım ancakİki kabız ilk 2 de .ss forumun Kabizi @destere de tuvalette zor anlar geçiriyor galiba gelmediğine göre@serhatt bi baksın azıcık ovalasin
Aaa bu daha tehrikeli işteSimdi de @Maskeli Fedai melunuyla aynı ay Allah'ım ne buyuk acılar bunlar((((((
Ekli dosyayı görüntüle 62258
Söz vermiştim geçen hafta
Sen beni hiç tanımamışsın ben gidersem herkes gider.
Evde boş yatmıyorum ben
İnşallah elenmezsin İrem'cim.Söz vermiştim geçen hafta
Şu an son ikiye İrem - Kenan düştü, bakalım sonu ne olacak?
Kenan'ın eleneceği belli zaten de yanında kim gidecek bakalım@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
3.Puan Durumu
1 Yalın 55
2 Sertab Erener 54
3 İrem Derici 50
4 Gökhan Türkmen 49
5 Kenan Doğulu 42
Evde boş yatmıyorum ben
Bu esprilerini ay yapıma yap. Daha önde yaptığında bende buna şahit olanlardanımNe yani UTC gibi süper, muazzam, olağanüstü bir dizi 350 bölüm sürmeyecek mi? 😱
Beni kıskandığını biliyordumİyyy o çirkin şeyi kim yesin gerçi @serhatt bugün Arda Turan A sulanmış ti o yiyebilir belli olmaz
Arada sırada milletin evine gidip yaptığın gayri ahlaki şeyler meslek sayılmıyor :aaEvde boş yatmıyorum ben
Bana kaç verdin ayarsızKenan'ın eleneceği belli zaten de yanında kim gidecek bakalımBen türbüşon diye tahmin ediyordum, şu an son ikideler ama durumlar değişebilir yakın puanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?