Maskeli Fedai
Favori Üye
2.Puan durumu geliyor şimdiElenmiyorum ben değil mi? 😱
Sondaysam öldürürüm seni.2.Puan durumu geliyor şimdi![]()
O zaman, havada bulut sen Merkel'i unut.@kerem attığın olmamışla bu turu geçen de yarı finalde 1 almayı garantiledin![]()
Sen de @serhatt ve @Çiğdem- gibi adı çıkmış birisin artıkİftira atma![]()
Ben gelene ka o emekli olur zatenO zaman, havada bulut sen Merkel'i unut.![]()
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
2.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 38
2 Kenan Doğulu 37
3 Sertab Erener 36
4 İrem Derici 36
5 Yalın 34
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
2.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 38
2 Kenan Doğulu 37
3 Sertab Erener 36
4 İrem Derici 36
5 Yalın 34
Halkıma teşekkür ediyor, kısa sürede ikinci ile aramdaki farkı açmasını temenni ediyorum.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
2.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 38
2 Kenan Doğulu 37
3 Sertab Erener 36
4 İrem Derici 36
5 Yalın 34
Denk gelmiş
Sen bile gömdün teyzeni. Biz niye gömmeyelim.Ben gelene ka o emekli olur zaten![]()
İki kabız ilk 2 de .ss forumun Kabizi @destere de tuvalette zor anlar geçiriyor galiba gelmediğine göre@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
2.Puan Durumu
1 Gökhan Türkmen 38
2 Kenan Doğulu 37
3 Sertab Erener 36
4 İrem Derici 36
5 Yalın 34
Ağzını yel al.
Aaaa naber, sen kaç hafta önce elenmiştin? Yokluklardasın.Harun Kolçak tebrikler.![]()
Ne halt ediyon gece yarısı dısardaEvime gidiyorum napican giiiiu .ss