Elenmezsen takasla sokak seysi birlikte öpsün seniBence ben eleneceğim![]()
Elenmezsen takasla sokak seysi birlikte öpsün seniBence ben eleneceğim![]()
Kıvancı ovalarım ancakİki kabız ilk 2 de .ss forumun Kabizi @destere de tuvalette zor anlar geçiriyor galiba gelmediğine göre@serhatt bi baksın azıcık ovalasin
![]()
Aaa bu daha tehrikeli işteSimdi de @Maskeli Fedai melunuyla aynı ay Allah'ım ne buyuk acılar bunlar((((((
Ekli dosyayı görüntüle 62258
Söz vermiştim geçen hafta
Sen beni hiç tanımamışsın ben gidersem herkes gider.![]()
Evde boş yatmıyorum ben
İnşallah elenmezsin İrem'cim.Söz vermiştim geçen hafta![]()
Şu an son ikiye İrem - Kenan düştü, bakalım sonu ne olacak?![]()
Kenan'ın eleneceği belli zaten de yanında kim gidecek bakalım@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
3.Puan Durumu
1 Yalın 55
2 Sertab Erener 54
3 İrem Derici 50
4 Gökhan Türkmen 49
5 Kenan Doğulu 42
Evde boş yatmıyorum ben![]()
Bu esprilerini ay yapıma yap. Daha önde yaptığında bende buna şahit olanlardanımNe yani UTC gibi süper, muazzam, olağanüstü bir dizi 350 bölüm sürmeyecek mi? 😱
Beni kıskandığını biliyordumİyyy o çirkin şeyi kim yesin gerçi @serhatt bugün Arda Turan A sulanmış ti o yiyebilir belli olmaz![]()
Arada sırada milletin evine gidip yaptığın gayri ahlaki şeyler meslek sayılmıyor :aaEvde boş yatmıyorum ben![]()
Bana kaç verdin ayarsızKenan'ın eleneceği belli zaten de yanında kim gidecek bakalımBen türbüşon diye tahmin ediyordum, şu an son ikideler ama durumlar değişebilir yakın puanlar
![]()