Maskeli Fedai
Favori Üye
Bully'nin de mi hatrı yok...@destere benim yancım o konuda haklısın ama kötü yüzünü görsek kaç yazar o kısmı bilemedim
Bully'nin de mi hatrı yok...@destere benim yancım o konuda haklısın ama kötü yüzünü görsek kaç yazar o kısmı bilemedim
bana yancı diyip seni parlatmaya çalışıyor maskeli ?@destere benim yancım o konuda haklısın ama kötü yüzünü görsek kaç yazar o kısmı bilemedim
Bully'nin de mi hatrı yok...
@sokak sanati seni kıskanıyor bu fok başkanbana yancı diyip seni parlatmaya çalışıyor maskeli ?bu tarz pohpohlamalara kanma sokak şeysiyalına verdiğin bir puanı değiştiremezsin paylaştın bir kere
bana yancı diyip seni parlatmaya çalışıyor maskeli ?bu tarz pohpohlamalara kanma sokak şeysiyalına verdiğin bir puanı değiştiremezsin paylaştın bir kere
@sokak sanati seni kıskanıyor bu fok başkan
şef kokunca halkta kokmuş haliyleHalk kabullenmiş senin yancı olduğunu
Bu kadar övgü yeter sana iyi puanı bekliyorum ona göreHaklısın herkes beni kıskanıyor. OZAN Yiğit falan. Şuan @denizz19 gibi oldum
yağlara bak sen@sokak sanati seni kıskanıyor bu fok başkan
şef kokunca halkta kokmuş haliylenormal bir durum
Bu kadar övgü yeter sana iyi puanı bekliyorum ona göreBir kere de beni şampiyon yapın...
parti kurmayı düşünen kim direk darbe yapacağım ben başkan @Çiğdem- başkaniye olacakMilli şeflik döneminde ki Celal paşa gibisin ama ben İsmet paşanın yaptığı hatayı yapıp senin parti kurmana izin vermeyeceğim
Sizin demenizle mi şampiyon olunuyor
yağlara bak sen
la karpuz kafa sana bir puan vermiş sen hala kime yaranmaya çalışıyorsunben iyiki daha puan vermedim tüm bu sözlerini değerlendirmeye alıp öyle karar vereceğim
bizim oyladığımız puan aralığı geniş 8 le bir arasıSizin demenizle mi şampiyon olunuyorForum halkı destek verse yeterTıpkı senin finalde sürekli kaybettiğin gibi
Sizin demenizle mi şampiyon olunuyorForum halkı destek verse yeterTıpkı senin finalde sürekli kaybettiğin gibi
Sağlam lobi kurdum bu haftabizim oyladığımız puan aralığı geniş 8 le bir arasıiyi düşün bence bize saydırırken
(Şu an sinirden kuduruyorAllahın belası 4 kere finale çıktım 2 kere şampiyon oldum. Daha iyisini yapan yok
(Şu an sinirden kuduruyor) @destere
sen bu hafta yalı kazığıyla birlikte elenip kendine yeni hobiler edineceksinSağlam lobi kurdum bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?