Maskeli Fedai
Favori Üye
Bully'nin de mi hatrı yok...@destere benim yancım o konuda haklısın ama kötü yüzünü görsek kaç yazar o kısmı bilemedim
Bully'nin de mi hatrı yok...@destere benim yancım o konuda haklısın ama kötü yüzünü görsek kaç yazar o kısmı bilemedim
bana yancı diyip seni parlatmaya çalışıyor maskeli ? bu tarz pohpohlamalara kanma sokak şeysi yalına verdiğin bir puanı değiştiremezsin paylaştın bir kere@destere benim yancım o konuda haklısın ama kötü yüzünü görsek kaç yazar o kısmı bilemedim
Bully'nin de mi hatrı yok...
@sokak sanati seni kıskanıyor bu fok başkanbana yancı diyip seni parlatmaya çalışıyor maskeli ? bu tarz pohpohlamalara kanma sokak şeysi yalına verdiğin bir puanı değiştiremezsin paylaştın bir kere
bana yancı diyip seni parlatmaya çalışıyor maskeli ? bu tarz pohpohlamalara kanma sokak şeysi yalına verdiğin bir puanı değiştiremezsin paylaştın bir kere
@sokak sanati seni kıskanıyor bu fok başkan
şef kokunca halkta kokmuş haliyle normal bir durumHalk kabullenmiş senin yancı olduğunu
Bu kadar övgü yeter sana iyi puanı bekliyorum ona göre Bir kere de beni şampiyon yapın...Haklısın herkes beni kıskanıyor. OZAN Yiğit falan. Şuan @denizz19 gibi oldum
yağlara bak sen@sokak sanati seni kıskanıyor bu fok başkan
şef kokunca halkta kokmuş haliyle normal bir durum
Bu kadar övgü yeter sana iyi puanı bekliyorum ona göre Bir kere de beni şampiyon yapın...
parti kurmayı düşünen kim direk darbe yapacağım ben başkan @Çiğdem- başkaniye olacak ( pişmaniye gibi bişey oldu bu ama neyse )Milli şeflik döneminde ki Celal paşa gibisin ama ben İsmet paşanın yaptığı hatayı yapıp senin parti kurmana izin vermeyeceğim
Sizin demenizle mi şampiyon olunuyor Forum halkı destek verse yeter Tıpkı senin finalde sürekli kaybettiğin gibiBenim favorim değilsin şampiyon olman için destek vermem.
Ama @destere haklı. Oy verdim geçti artık
yağlara bak sen
la karpuz kafa sana bir puan vermiş sen hala kime yaranmaya çalışıyorsun ben iyiki daha puan vermedim tüm bu sözlerini değerlendirmeye alıp öyle karar vereceğim
bizim oyladığımız puan aralığı geniş 8 le bir arası iyi düşün bence bize saydırırkenSizin demenizle mi şampiyon olunuyor Forum halkı destek verse yeter Tıpkı senin finalde sürekli kaybettiğin gibi
Sizin demenizle mi şampiyon olunuyor Forum halkı destek verse yeter Tıpkı senin finalde sürekli kaybettiğin gibi
Sağlam lobi kurdum bu haftabizim oyladığımız puan aralığı geniş 8 le bir arası iyi düşün bence bize saydırırken
(Şu an sinirden kuduruyor ) @destereAllahın belası 4 kere finale çıktım 2 kere şampiyon oldum. Daha iyisini yapan yok
(Şu an sinirden kuduruyor ) @destere
sen bu hafta yalı kazığıyla birlikte elenip kendine yeni hobiler edineceksin o yüzden lobileri boşver yeni hobiler edinmeye bakSağlam lobi kurdum bu hafta