xBUGRAx
Emekli
Daha oy kullanmamıştım.. Yine kaybetti beni ve oylarımı.
Rica ederim canım, çok güzel zaman geçirdik hep beraber.Yarışanların çoğundan bile katkın desteğin çok oldu cnm çok teşekkürler
@Maskeli Fedai de öksüz kalacak tabi
Ki Sen'i kullanmadan elenmeyeceğimAttığın kedi gibi balkonlarda dolaşıyorun @Bully olmadan yarıda ve finalde zarara uğratırsın kütüğüde kestik bu hafta yine işimizi halledecez ayoll
Sana yaptıklarını hoş bulmuyorum evet @Maskeli Fedai ahını alıyorsun kadıncağızınDaha oy kullanmamıştım.. Yine kaybetti beni ve oylarımı.
KesinDaha oy kullanmamıştım.. Yine kaybetti beni ve oylarımı.
Güzel eğlendik gerçekten evetRica ederim canım, çok güzel zaman geçirdik hep beraber.Tabii ki katkım ve desteğim çok olacak, sevdiklerimin her zaman yanındayım.
@Maskeli Fedai emanetime en iyi şekilde sahip çıktı, çıkmaya da devam edecektir.
Sen boşver o trolü, benim hatrıma destek ver.Daha oy kullanmamıştım.. Yine kaybetti beni ve oylarımı.
Çukura kaçacam bende yeni bölüm başlamadan @Bully ile az goy goy edelim dedim belki gece geldiğimde göremeyizKesinAğız tadıyla duygulanamıyoruz... ()
Yapamazsan döverim seni, kır artık şu şeytanın bacağını.(Ona yapamazsın dediler, yapamadı)
Ben de Çukur izler, gece gelirim belki.Çukura kaçacam bende yeni bölüm başlamadan @Bully ile az goy goy edelim dedim belki gece geldiğimde göremeyiz
Bizi çeyrek konusunda öksüz görüp saldıracaklar...Yapamazsan döverim seni, kır artık şu şeytanın bacağını.
Aaa gelde gece son kez goy goy edelim @destere de çok sevinecekBen de Çukur izler, gece gelirim belki.Yarın dersim öğlen, geç saatlere kadar buralardayım
İnşallah elenirsin, yarı final senin neyine ulan hain. ss
Hiç öyle bir niyetim yoktu ama düşmanları sevindirmemek gerek, bize güle oynaya gitmek yakışır
Melunun gidişiyle bu akşam parti yapacağımİnşallah elenirsin, yarı final senin neyine ulan hain. ss
Melunun gidişiyle bu akşam parti yapacağım
Gece bulusalım ozaman sen ben @Maskeli Fedai @destere hadi ben kaçıyorumHiç öyle bir niyetim yoktu ama düşmanları sevindirmemek gerek, bize güle oynaya gitmek yakışır
@destere ağlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?