eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon Yarı Final [2'li Eleme]

Güle oynaya yarı final yapsaydık, ağlatacaksın insanları

Reactions: The_Erinch
MusicSurvivor 10. Sezon Yarı Final oylaması başlamıştır. Bildiğiniz üzere bu hafta finalden önceki son haftamız ve bu hafta elenecek son 2 yarışmacımızdan sonra finalistlerimizi belirleyeceğiz. Oylarınızı cumartesi akşamına kadar göndermeyi unutmayın! Bütün yarı finalistlerimize bol şans dileyerek oylamayı an itibariyle başlatıyorum.

1. Pinhani - Beni Al
  2. maNga - Dursun Zaman
  3. Tarkan - Dudu
  4. Candan Erçetin - Annem

- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi

Günlerce düşünmeme gerek yok..
Şarkıların hepsine hakimim...

Puanlarımı yolladım.

Herkese başarılar diliyorum.

Reactions: Gerekli24
Sürpriz Oylarımı kullandım. Hayırlısı olsun.

Anketlere baktın mı hiç? Senin açından hiç iç açıcı durmuyorlar, ağla.
Merkel teyzem olmayacak nasılsa bir sonraki seçimde kim kazanırsa kazansın

Yeşiller hariç tabi çok kaknem itici tipler

------

Bu paylaşımdan sonra @Çiğdem sadece elenmemeli taşlanarak öldürülmeliydi bence

@kerem @Emre Ozansoy @EmreCan @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @serhatt @Zeyno @Özgür @dreamy @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @The_Erinch @cookies

Son düzenleme:
Reactions: xemrexxx
Oylarımı yine zevkime göre gönderdim @The_Erinch @Tolstoyevski @Ahmed @Özgür Büyük finale kimler kalacak bakalım başarılar diliyorum

Oylarımı yine zevkime göre gönderdim @The_Erinch @Tolstoyevski @Ahmed @Özgür Büyük finale kimler kalacak bakalım başarılar diliyorum
Şu ana kadar güzel bir oy sayısı geldi. Yarına kadar 40'ı bulacağız hayırlısıyla.

------

Çok şey istemiyorum. Oylarınızı yarın akşama kadar göndermeyi unutmayın, beni de yormayın. Son dakikaya kadar da bırakmayın.

@Aserat @Sherlock @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Silinmiş Üye @dreamy @MEnes @serhatt @tolgab @eskici

Son düzenleme:
Bütün şarkılar belli olduğuna göre oylamayı birazdan başlatabilirz Şimdi recaplari hazırlaren kahvaltı yapalım.

------

Antilerine rağmen çeyrek finale kadar geldi. Bu da bir şeydir.
Orası öyle

Bu çok önemli zaten çok oy alan yarışmaydı ama 40 oy barajında olması bu sene forumun neden MS siz olamıyor sorusunada zaten yanıtını veriyor

Reactions: kerem
Oylama tamami ile aklımdan çıkmış 😱 Oy kullanmayanlar burada ayrıca dün hatırlatılarak etiket edilmiş ama ben etiket edilmediğim için dün aktif olmama rağmen görmedim haliyle. Neyseki evden çıkmadan aklıma geldi

Forumdaki bildirimlerimi tüketince oylarım.
Kolay oldu seçim yapmak bu kez.