eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon Yarı Final [2'li Eleme]

Ekli dosyayı görüntüle 108882

Yarı Finalden Herkese Merhabalar;

Sizlerin değerli oyları ile Son Dörde erişebildik;bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi için şükranlarımı sunuyorum.

Yüreklerinize Sağlık.

Bu hafta Huzurlarınıza...
Son derece sarsıcı,hisli ve çok değerli bir şarkı ile geliyoruz.

Sizleri Candan Erçetinin o büyülü sesi eşliğinde;
Yüreğinize yüreğinize çarpacak ;
"ANNEM" adlı şarkısı ile başbaşa bırakıyorum...

""Annem annem
Sen üzülme
Sözlerin hep
Yüreğimde

Annem annem
Gel üzülme
Ben hala senin
Dizlerinde""

R: 0:12 - 1:31

Güle oynaya yarı final yapsaydık, ağlatacaksın insanları :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
MusicSurvivor 10. Sezon Yarı Final oylaması başlamıştır. Bildiğiniz üzere bu hafta finalden önceki son haftamız ve bu hafta elenecek son 2 yarışmacımızdan sonra finalistlerimizi belirleyeceğiz. Oylarınızı cumartesi akşamına kadar göndermeyi unutmayın! Bütün yarı finalistlerimize bol şans dileyerek oylamayı an itibariyle başlatıyorum. :Z

1. Pinhani - Beni Al
  2. maNga - Dursun Zaman
  3. Tarkan - Dudu
  4. Candan Erçetin - Annem

- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi

Günlerce düşünmeme gerek yok..
Şarkıların hepsine hakimim...

Puanlarımı yolladım.

Herkese başarılar diliyorum.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bu yarışma bitince @kerem :A
E-sWhkdWQAEPxkt.jpeg

• Güldürdün
Reactions: kerem
Anketlere baktın mı hiç? Senin açından hiç iç açıcı durmuyorlar, ağla. :A
Merkel teyzem olmayacak nasılsa bir sonraki seçimde kim kazanırsa kazansın :A

Yeşiller hariç tabi çok kaknem itici tipler :A
------

Bu paylaşımdan sonra @Çiğdem sadece elenmemeli taşlanarak öldürülmeliydi bence :A :A

@kerem @Emre Ozansoy @EmreCan @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @serhatt @Zeyno @Özgür @dreamy @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @xBUGRAx @The_Erinch @cookies

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
MusicSurvivor 10. Sezon Yarı Final oylaması başlamıştır. Bildiğiniz üzere bu hafta finalden önceki son haftamız ve bu hafta elenecek son 2 yarışmacımızdan sonra finalistlerimizi belirleyeceğiz. Oylarınızı cumartesi akşamına kadar göndermeyi unutmayın! Bütün yarı finalistlerimize bol şans dileyerek oylamayı an itibariyle başlatıyorum. :Z

1. Pinhani - Beni Al
  2. maNga - Dursun Zaman
  3. Tarkan - Dudu
  4. Candan Erçetin - Annem

- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
Oylarımı yine zevkime göre gönderdim @The_Erinch @Tolstoyevski @Ahmed @Özgür Büyük finale kimler kalacak bakalım başarılar diliyorum :Z:Z:Z

Oylarımı yine zevkime göre gönderdim @The_Erinch @Tolstoyevski @Ahmed @Özgür Büyük finale kimler kalacak bakalım başarılar diliyorum :Z:Z:Z
Şu ana kadar güzel bir oy sayısı geldi. Yarına kadar 40'ı bulacağız hayırlısıyla. :Z
------

Çok şey istemiyorum. Oylarınızı yarın akşama kadar göndermeyi unutmayın, beni de yormayın. Son dakikaya kadar da bırakmayın. :A

@Aserat @Sherlock @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Silinmiş Üye @dreamy @MEnes @serhatt @tolgab @eskici

Son düzenleme:
Şu ana kadar güzel bir oy sayısı geldi. Yarına kadar 40'ı bulacağız hayırlısıyla. :Z
------

Çok şey istemiyorum. Oylarınızı yarın akşama kadar göndermeyi unutmayın, beni de yormayın. Son dakikaya kadar da bırakmayın. :A

@Aserat @Sherlock @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @Hazem @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Silinmiş Üye @dreamy @MEnes @serhatt @tolgab @eskici
Bu çok önemli zaten çok oy alan yarışmaydı ama 40 oy barajında olması bu sene forumun neden MS siz olamıyor sorusunada zaten yanıtını veriyor :A :A :A

• Harika
Reactions: kerem
Oylama tamami ile aklımdan çıkmış 😱 Oy kullanmayanlar burada ayrıca dün hatırlatılarak etiket edilmiş ama ben etiket edilmediğim için dün aktif olmama rağmen görmedim haliyle. Neyseki evden çıkmadan aklıma geldi :Z
Forumdaki bildirimlerimi tüketince oylarım.
Kolay oldu seçim yapmak bu kez.

Forum İstatistikleri

Konular
173,096
Üyeler
8,483
Son Üye
justking