eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

@Emre Ozansoy Abicim kaç oy geldi bakalım, vermeyenler var mı jürilerimizden bakalım?
Bu hafta sen beni hayal kırıklığına ugratacaksin kesin gözüyle bakıyorum ama ben seni mutlu edeceğim bakalım tutacak mı:A
------

@DarkLegenD yokluğunda çok değişti bizim tarikata girdi kendisi :A Sen bizim düşmanımızsan onun da düşmanı oluyorsun otomotikmen.. :A
Senin her yerin düşman olsa kaç yazar ateş olsan cürmünü zor yakarsın:A

• İlginç
Reactions: Maskeli Fedai
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx
Bu hafta sen beni hayal kırıklığına ugratacaksin kesin gözüyle bakıyorum ama ben seni mutlu edeceğim bakalım tutacak mı:A
------

Senin her yerin düşman olsa kaç yazar ateş olsan cürmünü zor yakarsın:A
Yalan söylemeye gerek yok, bu hafta iyi değil puanım sana 🙄 Ama tahminimce ortalarda bitirirsin sen 👍 Ben kendimi riskli görüyorum, şarkı ağır olduğu için.. Hayırlısı artık.

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Sizin düşmanınız benim de düşmanımdır... @denizz19 😡😡
Tarikatlara üye olduğunu bilmiyordum Darki:A

Bana bak marul kafa şansını çok zorluyorsun :A
Yıllardır bir bellemişsiniz marul kafa son halimi gör önce öyle konuş :A
------

Yalan söylemeye gerek yok, bu hafta iyi değil puanım sana 🙄 Ama tahminimce ortalarda bitirirsin sen 👍 Ben kendimi riskli görüyorum, şarkı ağır olduğu için.. Hayırlısı artık.
Ben insan sarrafıyım biraz az buçuk zevkleri de çözdüm artık:A Neyse ben seni mutlu edeyim bu hafta. Sen beni çok üzdün ama olsun sevgi kazansın:A

------

Ben insan sarrafıyım biraz az buçuk zevkleri de çözdüm artık:A Neyse ben seni mutlu edeyim bu hafta. Sen beni çok üzdün ama olsun sevgi kazansın:A
Sağolasın, sadece damak zevkine göre oy vermen daha değerli 👍

• Harika

------

Napayım böyle hitap etmek hoşuma gidiyor :A

• Güldürdün
Tabi canım şimdi bu hafta senin bana düşük vereceğini düşündüğüm halde sevdiğim bir şarkıya nasıl kötü vereyim içim el vermez. İyi niyetimden şaşmam bu konuda :A
------

Et canım bir şey demedik :A Beni sevdiğini gösteriyor bu hoşuma gider :F
Senin neyini seveyim be .ss

• Güldürdün
SON OY GÖNDERME: Cumartesi 20.00

Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
mor ve ötesi - Deli
Serdar Ortaç - Karabiberim
Pinhani - Sevmekten Usanmam
Tarkan - Öp
Teoman - İki Yabancı
Candan Erçetin - Parçalandım
Model - Antidepresan Gülümsemesi
maNga - Bitti Rüya
MFÖ - Tam Ortasındayım
Hadise - Deli Oğlan

Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Ml6JqkSlkqWLx2pSwhwGZU

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Napim :A
20.00'a kadar oy göndermek isteyen herkesin oylarını bekliyoruz! :Z Yarışma boyunca oy kullanmak istemeyen veya yarışma boyunca etiketlenmek istemeyenler belirtebilir.
@BARON男爵 @Dosi @Sherlock @Yiğitt @Hazem @EmreCan @Billy Kane @Doğan @Cervantes @ömer karataş @781Ens @MEnes @tolgab @-potterhead- @cookies @Turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx @serhatt
Kaçtık mı kardeşim bu ne böyle sürekli etiket aa ayıp denen birşey var :A