The_Erinch
Favori Üye
@DarkLegenD yokluğunda çok değişti bizim tarikata girdi kendisi Sen bizim düşmanımızsan onun da düşmanı oluyorsun otomotikmen..@DarkLegenD bana düşman olmaz asla beni çok sever
30'u geçti oy sayısı ama hala daha yeterli değil. 2 jüri başkanımız ve bir kaç jüri üyemiz daha göndermedi oylarını.@Emre Ozansoy Abicim kaç oy geldi bakalım, vermeyenler var mı jürilerimizden bakalım?
Bu hafta sen beni hayal kırıklığına ugratacaksin kesin gözüyle bakıyorum ama ben seni mutlu edeceğim bakalım tutacak mı@Emre Ozansoy Abicim kaç oy geldi bakalım, vermeyenler var mı jürilerimizden bakalım?
Senin her yerin düşman olsa kaç yazar ateş olsan cürmünü zor yakarsın@DarkLegenD yokluğunda çok değişti bizim tarikata girdi kendisi Sen bizim düşmanımızsan onun da düşmanı oluyorsun otomotikmen..
Dün o kadar dedim xemrexxx'e ama göndermedi buradayken. Bugün de göndermez gibi.
Sizin düşmanınız benim de düşmanımdır... @denizz19 😡😡@DarkLegenD yokluğunda çok değişti bizim tarikata girdi kendisi Sen bizim düşmanımızsan onun da düşmanı oluyorsun otomotikmen..
Bana bak marul kafa şansını çok zorluyorsunBu hafta sen beni hayal kırıklığına ugratacaksin kesin gözüyle bakıyorum ama ben seni mutlu edeceğim bakalım tutacak mı
------
Senin her yerin düşman olsa kaç yazar ateş olsan cürmünü zor yakarsın
Yalan söylemeye gerek yok, bu hafta iyi değil puanım sana 🙄 Ama tahminimce ortalarda bitirirsin sen 👍 Ben kendimi riskli görüyorum, şarkı ağır olduğu için.. Hayırlısı artık.Bu hafta sen beni hayal kırıklığına ugratacaksin kesin gözüyle bakıyorum ama ben seni mutlu edeceğim bakalım tutacak mı
------
Senin her yerin düşman olsa kaç yazar ateş olsan cürmünü zor yakarsın
Tarikatlara üye olduğunu bilmiyordum DarkiSizin düşmanınız benim de düşmanımdır... @denizz19 😡😡
Yıllardır bir bellemişsiniz marul kafa son halimi gör önce öyle konuşBana bak marul kafa şansını çok zorluyorsun
Ben insan sarrafıyım biraz az buçuk zevkleri de çözdüm artık Neyse ben seni mutlu edeyim bu hafta. Sen beni çok üzdün ama olsun sevgi kazansınYalan söylemeye gerek yok, bu hafta iyi değil puanım sana 🙄 Ama tahminimce ortalarda bitirirsin sen 👍 Ben kendimi riskli görüyorum, şarkı ağır olduğu için.. Hayırlısı artık.
Sağolasın, sadece damak zevkine göre oy vermen daha değerli 👍Tarikatlara üye olduğunu bilmiyordum Darki
Yıllardır bir bellemişsiniz marul kafa son halimi gör önce öyle konuş
------
Ben insan sarrafıyım biraz az buçuk zevkleri de çözdüm artık Neyse ben seni mutlu edeyim bu hafta. Sen beni çok üzdün ama olsun sevgi kazansın
Napayım böyle hitap etmek hoşuma gidiyorTarikatlara üye olduğunu bilmiyordum Darki
Yıllardır bir bellemişsiniz marul kafa son halimi gör önce öyle konuş
------
Ben insan sarrafıyım biraz az buçuk zevkleri de çözdüm artık Neyse ben seni mutlu edeyim bu hafta. Sen beni çok üzdün ama olsun sevgi kazansın
Tabi canım şimdi bu hafta senin bana düşük vereceğini düşündüğüm halde sevdiğim bir şarkıya nasıl kötü vereyim içim el vermez. İyi niyetimden şaşmam bu konudaSağolasın, sadece damak zevkine göre oy vermen daha değerli 👍
Et canım bir şey demedik Beni sevdiğini gösteriyor bu hoşuma giderNapayım böyle hitap etmek hoşuma gidiyor
Senin neyini seveyim be .ssTabi canım şimdi bu hafta senin bana düşük vereceğini düşündüğüm halde sevdiğim bir şarkıya nasıl kötü vereyim içim el vermez. İyi niyetimden şaşmam bu konuda
------
Et canım bir şey demedik Beni sevdiğini gösteriyor bu hoşuma gider
Ağız başka kalp başka söyler ben beni sevmeyen insanı anlarım canım sen rahat olSenin neyini seveyim be .ss
SON OY GÖNDERME: Cumartesi 20.00
Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
mor ve ötesi - Deli
Serdar Ortaç - Karabiberim
Pinhani - Sevmekten Usanmam
Tarkan - Öp
Teoman - İki Yabancı
Candan Erçetin - Parçalandım
Model - Antidepresan Gülümsemesi
maNga - Bitti Rüya
MFÖ - Tam Ortasındayım
Hadise - Deli Oğlan
Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Ml6JqkSlkqWLx2pSwhwGZU
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
NapimYarın akşam 20.00'a kadar oylarınızı gönderebilirsiniz!
@Sherlock @Yiğitt @MasacRE @Hazem @EmreCan @Billy Kane @Doğan @Cervantes @ömer karataş @781Ens @pompy @MEnes @tolgab @-potterhead- @cookies @Turkuazz @xBUGRAx @batuhankaralar @serhatt @Silinmiş Üye
Kaçtık mı kardeşim bu ne böyle sürekli etiket aa ayıp denen birşey var20.00'a kadar oy göndermek isteyen herkesin oylarını bekliyoruz! Yarışma boyunca oy kullanmak istemeyen veya yarışma boyunca etiketlenmek istemeyenler belirtebilir.
@BARON男爵 @Dosi @Sherlock @Yiğitt @Hazem @EmreCan @Billy Kane @Doğan @Cervantes @ömer karataş @781Ens @MEnes @tolgab @-potterhead- @cookies @Turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx @serhatt
Son etikette yazdım, etiketlenmek istemeyenler bildirebilir diye. İstemiyorsan etiketlemem.Napim
Hayı
Kaçtık mı kardeşim bu ne böyle sürekli etiket aa ayıp denen birşey var
Şaka yapıorum canım sen beni hep etiketleSon etikette yazdım, etiketlenmek istemeyenler bildirebilir diye. İstemiyorsan etiketlemem.
Oylarını göndermediğin sürece etiketlerim, bir de sonuç akşamları puan durumu o.Şaka yapıorum canım sen beni hep etiketle