eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

Özellikle sivrilen iki tane şarkı var. Onları ilk 2'ye sokmak benim için vatani bir görevdir...

SON OY GÖNDERME: Cumartesi 20.00

Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
mor ve ötesi - Deli
Serdar Ortaç - Karabiberim
Pinhani - Sevmekten Usanmam
Tarkan - Öp
Teoman - İki Yabancı
Candan Erçetin - Parçalandım
Model - Antidepresan Gülümsemesi
maNga - Bitti Rüya
MFÖ - Tam Ortasındayım
Hadise - Deli Oğlan

Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Ml6JqkSlkqWLx2pSwhwGZU

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Sana mı gönderiyoruz oyları?

Özellikle sivrilen iki tane şarkı var. Onları ilk 2'ye sokmak benim için vatani bir görevdir...

Gaza gelip harika attık ama sinir bozucu mu atsaydık acaba... Tarkancısındır gerçi :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD

Merve Özbey'in bu şarkısını kesin sevmiyorsundur böyle uzun süre oy kullanmayan ve bir anda yarışmaya dahil olan kişiler genelde benim sanatçılarıma hep düşük verdi bu zamana kadar :A Bakalım sen ne yapacaksın:D

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD