O zaman ben olurum işte. Yarışmayı baştan sona senin düzenlemen lazım.İlk haftasını sunup, formatın işleyişini anlatırsan yeni yıla kalmadan başlar bitiririz bir şekilde.
O zaman ben olurum işte. Yarışmayı baştan sona senin düzenlemen lazım.İlk haftasını sunup, formatın işleyişini anlatırsan yeni yıla kalmadan başlar bitiririz bir şekilde.
O zaman erteleyelim.O zaman ben olurum işte. Yarışmayı baştan sona senin düzenlemen lazım.
Peki.O zaman erteleyelim.
Sen beğendin @Alos da beğendim dedi ama maksimum 4 verir zaten o final puanı mi geliyor ne9 hafta az buz değil sonuçta. Ben şarkını beğendim ama.
🤮🤮 @Maskeli Fedai All Star'da tekrar alsın diyeceğim de Tarkan varken yüzüne bakmaz.
Önemli bildirimler kaçıyor.
Sana mı gönderiyoruz oyları?SON OY GÖNDERME: Cumartesi 20.00
Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
mor ve ötesi - Deli
Serdar Ortaç - Karabiberim
Pinhani - Sevmekten Usanmam
Tarkan - Öp
Teoman - İki Yabancı
Candan Erçetin - Parçalandım
Model - Antidepresan Gülümsemesi
maNga - Bitti Rüya
MFÖ - Tam Ortasındayım
Hadise - Deli Oğlan
Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Ml6JqkSlkqWLx2pSwhwGZU
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Gaza gelip harika attık ama sinir bozucu mu atsaydık acaba... Tarkancısındır gerçiÖzellikle sivrilen iki tane şarkı var. Onları ilk 2'ye sokmak benim için vatani bir görevdir...
Sana mı gönderiyoruz oyları?
Beleşten bir 'harika'mız daha oldu.Gaza gelip harika attık ama sinir bozucu mu atsaydık acaba... Tarkancısındır gerçi
Geçen hafta Hüp bu hafta Öp gibi sanatsal klipleri olan parçalarla geldik yine de sana beğendiremedik 😡Beleşten bir 'harika'mız daha oldu.
Sapıklığını yarışmaya da bulaştırmışsın... 😣😣Geçen hafta Hüp bu hafta Öp gibi sanatsal klipleri olan parçalarla geldik yine de sana beğendiremedik 😡
Evet.Sana mı gönderiyoruz oyları?
Merve Özbey'in bu şarkısını kesin sevmiyorsundur böyle uzun süre oy kullanmayan ve bir anda yarışmaya dahil olan kişiler genelde benim sanatçılarıma hep düşük verdi bu zamana kadar Bakalım sen ne yapacaksınÖzellikle sivrilen iki tane şarkı var. Onları ilk 2'ye sokmak benim için vatani bir görevdir...
Bu nasıl bir istatistik böyle?Merve Özbey'in bu şarkısını kesin sevmiyorsundur böyle uzun süre oy kullanmayan ve bir anda yarışmaya dahil olan kişiler genelde benim sanatçılarıma hep düşük verdi bu zamana kadar
Neyse umarım sevmişsindir sevmemişsen de canın sağ olsun diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsunBu nasıl bir istatistik böyle?
Zevkime....Bu saatten sonra listem hazır ya, nasipse başka sezonlara.
------
Strateji değil önemli olan, zevk...
Allahım bilmemezlikten geliyor birde. @Emre OzansoyÖzellikle sivrilen iki tane şarkı var. Onları ilk 2'ye sokmak benim için vatani bir görevdir...
Kendine yeni düşman bulmuşsun da haberim yokmuş.Neyse umarım sevmişsindir sevmemişsen de canın sağ olsun diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun
Bilmediğim için soruyorum işte, ne var bunda?Allahım bilmemezlikten geliyor birde. @Emre Ozansoy
------
Kendine yeni düşman bulmuşsun da haberim yokmuş.
Doğru ya, koskoca 10 sezonluk MS'de daha önce hiç oy kullanmadın. Yarışmacı bile olmadın hatta.Bilmediğim için soruyorum işte, ne var bunda?
@DarkLegenD bana düşman olmaz asla beni çok severAllahım bilmemezlikten geliyor birde. @Emre Ozansoy
------
Kendine yeni düşman bulmuşsun da haberim yokmuş.