Diyecek söz bulamıyorum... Şaşırmadım ama...Sezen Aksu, Gülşen, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya, Selda Bağcan, Sia gibi çok güçlü yarışmacılar vardı ayrıca. Hepsini eleyip açık ara şampiyon olmuştum hemde.
Diyecek söz bulamıyorum... Şaşırmadım ama...Sezen Aksu, Gülşen, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya, Selda Bağcan, Sia gibi çok güçlü yarışmacılar vardı ayrıca. Hepsini eleyip açık ara şampiyon olmuştum hemde.
Sertab dururken şampiyon olacak isimler değiller çünkü.Sezen Aksu, Gülşen, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya, Selda Bağcan, Sia gibi çok güçlü yarışmacılar vardı ayrıca. Hepsini eleyip açık ara şampiyon olmuştum hemde.
İnsan bi' tebrik eder.Diyecek söz bulamıyorum... Şaşırmadım ama...
Hah, sende geldin tam oldu.Sertab dururken şampiyon olacak isimler değiller çünkü.Selda Bağcan veya Sezen Aksu'nun finale çıkması gerekirmiş ama...
Senin mesajlarınla benim mesajımın alakası bile yok.Hah, sende geldin tam oldu.
Seni tebrik ederim. Ama yarıştığın kişiyi asla...İnsan bi' tebrik eder.
Oğuzhan Koç, Gülben Ergen, Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi, Nazan Öncel de yarışmıştı o sezon. İlk (Sil Baştan) sezonu olduğu için All Star gibi kadroydu resmen.Sertab dururken şampiyon olacak isimler değiller çünkü.Selda Bağcan veya Sezen Aksu'nun finale çıkması gerekirmiş ama...
Selda ve Sezen hariç hiçbiri Sertab dururken ne finallik, ne de şampiyonluk isimler.Oğuzhan Koç, Gülben Ergen, Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi, Nazan Öncel de yarışmıştı o sezon. İlk (Sil Baştan) sezonu olduğu için All Star gibi kadroydu resmen.@Emre Ozansoy @Çiğdem
Gülben Ergen de harcanmış, yazık.Oğuzhan Koç, Gülben Ergen, Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi, Nazan Öncel de yarışmıştı o sezon. İlk (Sil Baştan) sezonu olduğu için All Star gibi kadroydu resmen.@Emre Ozansoy @Çiğdem
Onlar da doğru strateji yapamadıkları için elendiler. Yoksa ben o sezon ilk kez yarışmacı olduğum için şampiyon olacağımı asla düşünmezdim.Selda ve Sezen hariç hiçbiri Sertab dururken ne finallik, ne de şampiyonluk isimler.
Sanırım 10 ve 11. haftaydı. 2 puanla elenmekten kurtulmuştum. O zaman da Gülben Ergen elenmişti.Gülben Ergen de harcanmış, yazık.
Finale bile çıkamamalarından belli.Onlar da doğru strateji yapamadıkları için elendiler. Yoksa ben o sezon ilk kez yarışmacı olduğum için şampiyon olacağımı asla düşünmezdim.@Emre Ozansoy
Ne diyeyim ki...Sanırım 10 ve 11. haftaydı. 2 puanla elenmekten kurtulmuştum. O zaman da Gülben Ergen elenmişti.
Kahraman çok güzel şarkı ama.Benim işim popülarite.
Bakalım göreceğiz zaten yarın sonuçlarda. Elenirsem de kısmet elenmezsem de listem tam gaz gidiyor zaten bakalım artık.Yoo, geçen hafta 12 kişi arasından 7. oldun.Pinhani de senden daha düşük sıralarda yer aldı ama o bile o kadar söylenmedi sanırım.@Özgür
Hemde Gülben Ergen o hafta bana tam puan vermişti. 1 verseydi ben elenmiştim.Ne diyeyim ki...
Bu saatten sonra listem hazır ya, nasipse başka sezonlara.Kahraman çok güzel şarkı ama.
Strateji değil önemli olan, zevk...Hemde Gülben Ergen o hafta bana tam puan vermişti. 1 verseydi ben elenmiştim.@slhttnmtl
All Star olursa tekrar katılırım. Ama @Emre Ozansoy'un durumuna bağlı tabii. Daha 11. sezon olacak.Finale bile çıkamamalarından belli.Sertab nolursa olsun 12. haftaya garanti rahat çıkabilir.
11 All Star değil mi? 😱 Nasipse ben yarışmak istemiyorum.All Star olursa tekrar katılırım. Ama @Emre Ozansoy'un durumuna bağlı tabii. Daha 11. sezon olacak.
Sertab ile yarışmayacaksan neden olmasın?All Star olursa tekrar katılırım. Ama @Emre Ozansoy'un durumuna bağlı tabii. Daha 11. sezon olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?