Kaç yaşındasın merak ediyorum?Zannetmiyorum zaten öyle sansam yüzüne çarparım
Merve ile uğraşan herkes potansiyel elenme adayıdır
------
İyi ki oy vermişsin de Hadise kurtulmuş @slhttnmtl
Kaç yaşındasın merak ediyorum?Zannetmiyorum zaten öyle sansam yüzüne çarparım
Merve ile uğraşan herkes potansiyel elenme adayıdır
------
İyi ki oy vermişsin de Hadise kurtulmuş @slhttnmtl
@Sherlock @Gerekli24 @MasacRE @XanTier çok pişman olacaklar çok arayacaklar haberleri yok ayollGün senin günün hak ettin
Şarkılarıyla eğlenmesini biliyorlar reel hayat için diyorumSerdar, Türk Popun efsanevi bir kaç isminden biri. Sevmeyenleri bile bunu kabul etmek zorunda, ediyorlar da zaten.
29 yaşındayım ve istediğim gibi takılabilirim yaşımıza uygun davranacağınız diye bir yasa mı varKaç yaşındasın merak ediyorum?
Ufukta bir finali görür gibiyim.Rakibinde oldukça sevdiğim biri...@12.Adam antilere inat zirvedeyiz, mor ve ötesi'ni şampiyon yapacağız inşallah...
Yaşına uygun davranmadığının farkında olman güzel bir şey. Bazen çok uzatıyorsun. Bu konuda Umut bile eline su dökemez hatta. Bunun da farkındasındır inşallah.29 yaşındayım ve istediğim gibi takılabilirim yaşımıza uygun davranacağınız diye bir yasa mı var
Anti-pop bir insan olarak Antidepresan bana da saçma gelse de poplardan bin kat daha iyi benceEvet.Antidepresan gülümsemesi öyle şaheser falan değil ki zaten. Gayet basit bir şarkı. Grubun TOP 5'ne sokmam.
Müziği bıraksa Kumara kim para yetiricek?@Sherlock @Gerekli24 @MasacRE @XanTier çok pişman olacaklar çok arayacaklar haberleri yok ayoll@S.G.A.T.
Hayır ne amaçla sorduğunu bildiğim için öyle söyledim. Kaldı ki rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsin zor olmasa gerek. 😉 İnsanların ne düşündüğüne göre yaşamıyorum bu hayatı.Yaşına uygun davranmadığının farkında olman güzel bir şey. Bazen çok uzatıyorsun. Bu konuda Umut bile eline su dökemez hatta. Bunun da farkındasındır inşallah.
2 gündür ne cehennemdesin, MS olmasa geleceğin yok.
O ne alaka şimdi?Yaşına uygun davranmadığının farkında olman güzel bir şey. Bazen çok uzatıyorsun. Bu konuda Umut bile eline su dökemez hatta. Bunun da farkındasındır inşallah.
Boş yapıyor işte
Hiç sorma bir sinir maçta büyük felaket oldu nskala fenalaştı @Emre Ozansoy@phoebebuffay @Özgür @Çiğdem tebrikler, final puanı alan isimler arasında yeni isimleri görmek sevindirdi.Şarkılarınız bu hafta çok iyiydi, hak ettiniz.
@dreamy diyecek bir şey yok erken veda oldu, geçmiş olsun.
Gördüm haberlerde @pompy.Hiç sorma bir sinir maçta büyük felaket oldu nskala fenalaştı @Emre Ozansoy
Uyuyamadım ha Ceyda diye bir kızla beraber olmuş duruma düştüm liseden sınıf arkadaşımın sevgilisi bana yasak koydu diye buluşamıyoruz sevgilim yok diye @Emre OzansoyGördüm haberlerde @pompy.
Onun yaptığı rezillikler boyunu aşmış hala adının bu forumda geçmesi ve kıyaslama yapılması fazlasıyla abes.Boş yapıyor işteUmut hani yaşına uygun davranmıyormuş ya ben ondan da beterim demek istiyor aklınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?