eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Serdar, Türk Popun efsanevi bir kaç isminden biri. Sevmeyenleri bile bunu kabul etmek zorunda, ediyorlar da zaten.
Şarkılarıyla eğlenmesini biliyorlar reel hayat için diyorum
Burda mesala ms de elensek az ararlar bence bu zorlu süreçte eğlenceli şarkılarını dinliyorlar herşeye yarışma puan olarak bakmamak lazım biz elenince bir boşluk elbet olusucak racaplarda bir arayacaklar

Reactions: dreamy and S.G.A.T.
29 yaşındayım ve istediğim gibi takılabilirim yaşımıza uygun davranacağınız diye bir yasa mı var
Yaşına uygun davranmadığının farkında olman güzel bir şey. Bazen çok uzatıyorsun. Bu konuda Umut bile eline su dökemez hatta. Bunun da farkındasındır inşallah.

Yaşına uygun davranmadığının farkında olman güzel bir şey. Bazen çok uzatıyorsun. Bu konuda Umut bile eline su dökemez hatta. Bunun da farkındasındır inşallah.
Hayır ne amaçla sorduğunu bildiğim için öyle söyledim. Kaldı ki rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsin zor olmasa gerek. 😉 İnsanların ne düşündüğüne göre yaşamıyorum bu hayatı.

2 gündür ne cehennemdesin, MS olmasa geleceğin yok.

------

O ne alaka şimdi?
@denizz19