eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Sonlara doğru bir işim çıktığı için çıkmak zorunda kaldım ama sonuçları görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum. :Z

Şarkıma güveniyordum ama bir ara alt sıralarda yer alınca final puanı ümidimi kesmiştim. Sonra gelen güzel puanlar olsa da final puanı alamam diyordum ama almışım. :Z Final puanı almamda tam puan ve yüksek puan veren isimlerin etkisi çok yüksek o yüzden teşekkür ediyorum herkese. :bhr:

Sizleri de tebrik ederim, çok zorlu bir haftadan sağ salim çıktık. :Z @phoebebuffay @Çiğdem

@dreamy Model'in elenmesine üzüldüm. Sevdiğim bir grup ama herkesin dediği gibi bu hafta oldukça zorluydu. :( Geçmiş olsun…

@kerem @Emre Ozansoy emeklerinize sağlık. :Z

@MasacRE bir kere de beğen be .ss
5-6 puanları beğenmedin, 2 puan yeter sana :A
@MasacRE Kardeşim 3 puan için teşekkür ediyorum. 1 değil en azından.
Eskiii günlerini ipleee çekiyorummmmm
Ben de senin eski günlerini iple çekiyorum abi :A Bu haftaki şarkı geçen haftakine göre iyiydi ama ilk 5-6 haftada kullandığın şarkıların çok altında bu şarkılar :(
Kendi oylarımla alakalı spoiler vermiş olmak istemiyorum ama tost makineleri arasında oy aktarımı yapmayı falan mı öğrendin kardeşim... :A @MasacRE
Yeter be kardeşim, sürekli beni taklit edip durmasana :A Ne pis bir tost makinesi çıktın sen :A

Karabiber severim ama bir insanı Karabiberim diye seven birini hiç görmedim :A
Sırf bu yüzden tam puan vermeliydin böyle yaratıcı bir sevgiye :Z:Z:Z
------

Sonlara doğru bir işim çıktığı için çıkmak zorunda kaldım ama sonuçları görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum. :Z

Şarkıma güveniyordum ama bir ara alt sıralarda yer alınca final puanı ümidimi kesmiştim. Sonra gelen güzel puanlar olsa da final puanı alamam diyordum ama almışım. :Z Final puanı almamda tam puan ve yüksek puan veren isimlerin etkisi çok yüksek o yüzden teşekkür ediyorum herkese. :bhr:

Sizleri de tebrik ederim, çok zorlu bir haftadan sağ salim çıktık. :Z @phoebebuffay @Çiğdem

@dreamy Model'in elenmesine üzüldüm. Sevdiğim bir grup ama herkesin dediği gibi bu hafta oldukça zorluydu. :( Geçmiş olsun…

@kerem @Emre Ozansoy emeklerinize sağlık. :Z
Aaa gerçekten böyle karısık bir haftadan ne güzel çıktık :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Özgür
Zevklerimize uygun isimler hiç denk gelmiyor, üzülüyorum gerçekten o yüzden dedim. Kasıtlı falan yaptığımı zannetme. :A
Zannetmiyorum zaten öyle sansam yüzüne çarparım:A

Merve ile uğraşan herkes potansiyel elenme adayıdır:A
------

Bu arada oylarım geçersiz olsa hadise 204 model 205 puanmış ağla @dreamy :A @denizz19 ile @Çiğdem de korkup titresin sıra onlarda :A :A @Emre Ozansoy @kerem @slhttnmtl
İyi ki oy vermişsin de Hadise kurtulmuş @slhttnmtl :A

E9J8L4SXoAIbs4j.jpeg