eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Serdar, Türk Popun efsanevi bir kaç isminden biri. Sevmeyenleri bile bunu kabul etmek zorunda, ediyorlar da zaten. :X
Şarkılarıyla eğlenmesini biliyorlar reel hayat için diyorum :A Burda mesala ms de elensek az ararlar bence bu zorlu süreçte eğlenceli şarkılarını dinliyorlar herşeye yarışma puan olarak bakmamak lazım biz elenince bir boşluk elbet olusucak racaplarda bir arayacaklar :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and S.G.A.T.
29 yaşındayım ve istediğim gibi takılabilirim yaşımıza uygun davranacağınız diye bir yasa mı var :A
Yaşına uygun davranmadığının farkında olman güzel bir şey. Bazen çok uzatıyorsun. Bu konuda Umut bile eline su dökemez hatta. Bunun da farkındasındır inşallah. :A

Yaşına uygun davranmadığının farkında olman güzel bir şey. Bazen çok uzatıyorsun. Bu konuda Umut bile eline su dökemez hatta. Bunun da farkındasındır inşallah. :A
Hayır ne amaçla sorduğunu bildiğim için öyle söyledim. Kaldı ki rahatsız oluyorsan görmezden gelebilirsin zor olmasa gerek. 😉 İnsanların ne düşündüğüne göre yaşamıyorum bu hayatı.

Ederiz :Z :Z :Z

Bende kaçayım artık @kerem @xemrexxx @denizz19 @serhatt @S.G.A.T. @dreamy kim varsa cicili bicili rüyalar yarın MS yokken bildirimleri toparlarım sohbete ayırmış oluruz o açıdan iyi oldu malum bakamadım :A :A :A @Emre Ozansoy
2 gündür ne cehennemdesin, MS olmasa geleceğin yok. :bağır:
------

O ne alaka şimdi? :A @denizz19