Biraz sussana sen.Doğrusu da bu
------
Aaa skandal 😱 @Emre Ozansoy uyarmasa oyum geçersizdi bir kere seni o yolladı bence
https://twitter.com/x/status/1358496730992545792
Biraz sussana sen.Doğrusu da bu
------
Aaa skandal 😱 @Emre Ozansoy uyarmasa oyum geçersizdi bir kere seni o yolladı bence
Genele baktığında son haftalara kalmayı hak eden bir grup değil bence. Hızlı koşan at misali çabuk ünlenip bir kaç sene içinde de yok oldular.Model'in bu şarkıyla elenmesi şaşırttı ve üzdü
oy versen ayrı dert vermesen ayrıBen ne dediysem o be yoksa teomanla hadise eşit puanla sonuncu oluyordu@slhttnmtl @Çiğdem @serhatt @kerem
5-6 puanları beğenmedin, 2 puan yeter sana@MasacRE bir kere de beğen be .ss
Ben de senin eski günlerini iple çekiyorum abi@MasacRE Kardeşim 3 puan için teşekkür ediyorum. 1 değil en azından.
Eskiii günlerini ipleee çekiyorummmmm
Yeter be kardeşim, sürekli beni taklit edip durmasanaKendi oylarımla alakalı spoiler vermiş olmak istemiyorum ama tost makineleri arasında oy aktarımı yapmayı falan mı öğrendin kardeşim...@MasacRE
Diğer cüri başkanları utanmazlar alınmaz onlarNiye üstüne alındın.
Sırf bu yüzden tam puan vermeliydin böyle yaratıcı bir sevgiyeKarabiber severim ama bir insanı Karabiberim diye seven birini hiç görmedim
Aaa gerçekten böyle karısık bir haftadan ne güzel çıktıkSonlara doğru bir işim çıktığı için çıkmak zorunda kaldım ama sonuçları görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum.
Şarkıma güveniyordum ama bir ara alt sıralarda yer alınca final puanı ümidimi kesmiştim. Sonra gelen güzel puanlar olsa da final puanı alamam diyordum ama almışım.Final puanı almamda tam puan ve yüksek puan veren isimlerin etkisi çok yüksek o yüzden teşekkür ediyorum herkese.
Sizleri de tebrik ederim, çok zorlu bir haftadan sağ salim çıktık.@phoebebuffay @Çiğdem
@dreamy Model'in elenmesine üzüldüm. Sevdiğim bir grup ama herkesin dediği gibi bu hafta oldukça zorluydu.Geçmiş olsun…
@kerem @Emre Ozansoy emeklerinize sağlık.
Aaaa o bile çok ona. .ss
Karabiber dururken Model mi elensin yani?Genele baktığında son haftalara kalmayı hak eden bir grup değil bence. Hızlı koşan at misali çabuk ünlenip bir kaç sene içinde de yok oldular.
Aynen kezo ok.Ben ne dediysem o be yoksa teomanla hadise eşit puanla sonuncu oluyordu@slhttnmtl @Çiğdem @serhatt @kerem
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmişSırf bu yüzden tam puan vermeliydin böyle yaratıcı bir sevgiye
Bu arada oylarım geçersiz olsa hadise 204 model 205 puanmış ağla @dreamyDiğer cüri başkanları utanmazlar alınmaz onlar
Zannetmiyorum zaten öyle sansam yüzüne çarparımZevklerimize uygun isimler hiç denk gelmiyor, üzülüyorum gerçekten o yüzden dedim. Kasıtlı falan yaptığımı zannetme.
İyi ki oy vermişsin de Hadise kurtulmuş @slhttnmtlBu arada oylarım geçersiz olsa hadise 204 model 205 puanmış ağla @dreamy@denizz19 ile @Çiğdem de korkup titresin sıra onlarda@Emre Ozansoy @kerem @slhttnmtl
Sana ve @Gerekli24 e bu gecenin en iyi cevabıKirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş
Boğazına sokarım o mikrofonu.
Kız sana da tebrikler bu arada Karabiberi şarkı diye yutturdun milleteSana ve @Gerekli24 e bu gecenin en iyi cevabı@S.G.A.T. @Maskeli Fedai @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 107895
Beşiktaş maçında facia yaşandı Nskala fenalaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?