Mesaj sayısı olarak yaşlandık kaç yıldır zirvedeyimGençlerin mi sen nesin
Mesaj sayısı olarak yaşlandık kaç yıldır zirvedeyimGençlerin mi sen nesin
Deli oğlan...@Tolstoyevski'nin oyları:
10 - Model ( daha önce hiç Model dinlemezdim ama oldukça beğeniyorum nedense )
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu)
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz@The_Erinch )
3 sezondur seçtiğim yarışmacılar konusunda senle uyuşuyoruzO üçlünün bütün şarkıları bana hitap ediyor çünkü. Keşke sende birini seçseymişsin.@dreamy @phoebebuffay @Ahmed
Sende benim oylarımdan çok memnun kalacaksın 😉İlk 5 de abicim 1-2 basamak daha çıkarmıydı ilk dört şarkı benim gözümde baya güçlüydü oyüzden
Yaşın 20 üstü diye biliyorum @Tolstoyevski ne diyor bu@Tolstoyevski senin ergenlik sivilceni seveyim ben cansın
Emre Aydın ile katılsaydın her hafta tam puan alacağının garantisini verebilirdim.Emre Aydın da aklımdaydı geçen sene söylemiştim sana ama sonradan grupla katılmak istedim.
hepsi eşit sayılır zaten @Aserat tşklerJüri başkanı @Aserat'ın oyları:
(Bu hafta gerçekten çook iyi şarkılar vardı o yüzden herkes puanlardan memnun olacaktır.)
11 - Mor ve Ötesi
11 - Pinhani
11 - Tarkan
11 - Teoman
11 - MFÖ
10 - Serdar Ortaç
10 - Merve Özbey
10 - Model
10 - maNga
10 - Hadise
9 - Candan Erçetin (şarkı kötü değil ama böyle iddialı bir haftada sönük kaçmış)
Gençlerde saygı hürmet kalmamış hiç
Kafayı yemiş... 😱
Umarım bunları gerçekten söylemiyorsunuz, baştan beri yarışmada olmadığım biri gibi davrandığımı söylemiştim.Gerçekten de öyle. Herkesten tam puan bekliyor galiba... @slhttnmtl
Bu şarkı 2 puan hak etmiyordu.@Tolstoyevski'nin oyları:
10 - Model ( daha önce hiç Model dinlemezdim ama oldukça beğeniyorum nedense )
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu)
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz@The_Erinch )
@Tolstoyevski den sonra @Maskeli Fedai de 1 vermiş .. @Çiğdem @kerem @12.Adam @Zeyno@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 11
Pinhani 10
Serdar Ortaç 9
Merve Özbey 8
Mor ve Ötesi 7
Model 6
Hadise 5
Teoman 4
MFÖ 3
Manga 2
Candan Erçetin 1
Takılıyordum sadece.Umarım bunları gerçekten söylemiyorsunuz, baştan beri yarışmada olmadığım biri gibi davrandığımı söylemiştim.
Pop, pop, pop, pop, pop.@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 11
Pinhani 10
Serdar Ortaç 9
Merve Özbey 8
Mor ve Ötesi 7
Model 6
Hadise 5
Teoman 4
MFÖ 3
Manga 2
Candan Erçetin 1
Darbe üstüne darbe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?