Mesaj sayısı olarak yaşlandık kaç yıldır zirvedeyimGençlerin mi sen nesin
Mesaj sayısı olarak yaşlandık kaç yıldır zirvedeyimGençlerin mi sen nesin
Deli oğlan...@Tolstoyevski'nin oyları:
10 - Model ( daha önce hiç Model dinlemezdim ama oldukça beğeniyorum nedense )
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu )
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz @The_Erinch )
3 sezondur seçtiğim yarışmacılar konusunda senle uyuşuyoruzO üçlünün bütün şarkıları bana hitap ediyor çünkü. Keşke sende birini seçseymişsin. @dreamy @phoebebuffay @Ahmed
Sende benim oylarımdan çok memnun kalacaksın 😉İlk 5 de abicim 1-2 basamak daha çıkarmıydı ilk dört şarkı benim gözümde baya güçlüydü oyüzden
Yaşın 20 üstü diye biliyorum @Tolstoyevski ne diyor bu@Tolstoyevski senin ergenlik sivilceni seveyim ben cansın
Galiba.Gerçekten de öyle. Herkesten tam puan bekliyor galiba... @slhttnmtl
Emre Aydın ile katılsaydın her hafta tam puan alacağının garantisini verebilirdim.Emre Aydın da aklımdaydı geçen sene söylemiştim sana ama sonradan grupla katılmak istedim.
hepsi eşit sayılır zaten @Aserat tşklerJüri başkanı @Aserat'ın oyları:
(Bu hafta gerçekten çook iyi şarkılar vardı o yüzden herkes puanlardan memnun olacaktır. )
11 - Mor ve Ötesi
11 - Pinhani
11 - Tarkan
11 - Teoman
11 - MFÖ
10 - Serdar Ortaç
10 - Merve Özbey
10 - Model
10 - maNga
10 - Hadise
9 - Candan Erçetin (şarkı kötü değil ama böyle iddialı bir haftada sönük kaçmış)
Gençlerde saygı hürmet kalmamış hiç
Evet ya yakıştıramadım bende @Tolstoyevski müziğin ruhundan anlıyor sanıyordum seni, şaşırttın beni
Kafayı yemiş... 😱
Umarım bunları gerçekten söylemiyorsunuz, baştan beri yarışmada olmadığım biri gibi davrandığımı söylemiştim.Gerçekten de öyle. Herkesten tam puan bekliyor galiba... @slhttnmtl
Bu şarkı 2 puan hak etmiyordu. @Tolstoyevski@Tolstoyevski'nin oyları:
10 - Model ( daha önce hiç Model dinlemezdim ama oldukça beğeniyorum nedense )
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu )
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz @The_Erinch )
@Tolstoyevski den sonra @Maskeli Fedai de 1 vermiş .. @Çiğdem @kerem @12.Adam @Zeyno@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 11
Pinhani 10
Serdar Ortaç 9
Merve Özbey 8
Mor ve Ötesi 7
Model 6
Hadise 5
Teoman 4
MFÖ 3
Manga 2
Candan Erçetin 1
Takılıyordum sadece.Umarım bunları gerçekten söylemiyorsunuz, baştan beri yarışmada olmadığım biri gibi davrandığımı söylemiştim.
Pop, pop, pop, pop, pop. @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 11
Pinhani 10
Serdar Ortaç 9
Merve Özbey 8
Mor ve Ötesi 7
Model 6
Hadise 5
Teoman 4
MFÖ 3
Manga 2
Candan Erçetin 1