@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır... @kerem
Ha dur bir ya eksiz olunca anlamadım Sen bunadın mı herhalde kalıcamne yapıyoruz biz burada
O üçlünün bütün şarkıları bana hitap ediyor çünkü. Keşke sende birini seçseymişsin. @dreamy @phoebebuffay @Ahmed
Yukarısı çık şıkısıktı ama bencede iyidirTeşekkürler @Çiğdem fena değil.
Kafayı yemiş... 😱@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır... @kerem
Sen yaşıyon mu@Sherlock un sevip de itiraf edemediği şarkı buydu bence.
Süper puan @Tolstoyevski teşekkürler.@Tolstoyevski'nin oyları:
10 - Model ( daha önce hiç Model dinlemezdim ama oldukça beğeniyorum nedense )
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu )
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz @The_Erinch )
Harikasın. @AseratJüri başkanı @Aserat'ın oyları:
(Bu hafta gerçekten çook iyi şarkılar vardı o yüzden herkes puanlardan memnun olacaktır. )
11 - Mor ve Ötesi
11 - Pinhani
11 - Tarkan
11 - Teoman
11 - MFÖ
10 - Serdar Ortaç
10 - Merve Özbey
10 - Model
10 - maNga
10 - Hadise
9 - Candan Erçetin (şarkı kötü değil ama böyle iddialı bir haftada sönük kaçmış)
Yarışmanın en kötü şarkılarından biridir buEurovision bile kurtaramamış şarkıyı. @Çiğdem
MFÖ dinlediğim bir grup değil. 2-3 tane şarkısını seviyorum, onları da asırda bir dinlerim zaten. Tıpkı Pinhani gibi.Bir dahaki sefere kısmetse.
Dediğini yapmadım diye her hafta en düşük puanı vermen doğru mu?
Gençlerin mi sen nesinGençlerin yolunu açalım dedik @Çiğdem
O bana olmamış ya da sinir bozucu atacaktır@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır... @kerem
Elenmeyi halletmiş bu oylardan sonra@Tolstoyevski'nin oyları:
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
6 - Mor Ötesi (Recap gereksiz uzun olmasaydı daha iyi olabilirdi ama sıralamam aynı olurdu )
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
1 - Candan Erçetin ( bu hafta diğer şarkıların cidden gerisinde kalmış gibi biraz @The_Erinch )
Yaw bu adam isyankardır,duygusaldır dedik... acımadan 1 çakmış... @kerem @Çiğdem @Zeyno @xemrexxx @Dosi @Angelica@Tolstoyevski'nin oyları:
9 - MFÖ
8 - Merve Özbey
7 - Manga
5 - Teoman
4 - Hadise
3 - Serdar Ortaç
2 - Pinhani
İlk 5 de abicim 1-2 basamak daha çıkarmıydı ilk dört şarkı benim gözümde baya güçlüydü oyüzden@Çiğdem Sincapcım.. 11 puanlık çetelede iyi puan vermişin balığına sağol canım
Bir öğrenemediniz huyumu, özellikle yapıyorum...@slhttnmtl şaka mısın sen ya 10 puana bile üzücü atıyorsun, bu nasıl bir açgözlülük nasıl bir hırstır... @kerem
Emre Aydın da aklımdaydı geçen sene söylemiştim sana ama sonradan grupla katılmak istedim.Pinhani dinlediğim bir grup değil. O yüzden inatla Emre Aydın ile katıl demiştim sana.