Seni dinleyen kaybediyor asıl. Ne desen tersi çıkıyor.Beni dinlemeyenler kaybediyor hep.
Seni dinleyen kaybediyor asıl. Ne desen tersi çıkıyor.Beni dinlemeyenler kaybediyor hep.
Bunu söyleyen tek kişi sensin.Seni dinleyen kaybediyor asıl. Ne desen tersi çıkıyor.
Sevda Çiçeği tehlikeli dedin, final puanı aldım. Geçen hafta Stir Me Up elenebilir diyordun, final puanı aldı.Bunu söyleyen tek kişi sensin.
Ona bir ara ben bile elenir dedim, o yüzden anormal bir durum yaşadık orada.Sevda Çiçeği tehlikeli dedin, final puanı aldım. Geçen hafta Stir Me Up elenebilir diyordun, final puanı aldı.@slhttnmtl
Ben forumu geldiğim haliyle düşünüyorum çünkü. 4 yılda her şey değişebilir.Sevda Çiçeği tehlikeli dedin, final puanı aldım. Geçen hafta Stir Me Up elenebilir diyordun, final puanı aldı.@slhttnmtl
Ben en başından beri iyi gideceğini biliyordum, hatta sana birkaç hafta daha geç kullanabilirdin diyecektim ama karışmak istemedim.Ona bir ara ben bile elenir dedim, o yüzden anormal bir durum yaşadık orada.
Neyse en azından gitmeden kullanmış oldum.Ben en başından beri iyi gideceğini biliyordum, hatta sana birkaç hafta daha geç kullanabilirdin diyecektim ama karışmak istemedim.
İkili elemelere kalırsın her türlü. Ondan sonrasını bilemiyorum. mor ve ötesi için de bilemiyorum.Neyse en azından gitmeden kullanmış oldum.Yavaştan elenme korkusu gelmeye başlıyor gerçi bu hafta yok da.
Bu haftaki şarkın da iddialı değil.Neyse en azından gitmeden kullanmış oldum.Yavaştan elenme korkusu gelmeye başlıyor gerçi bu hafta yok da.
+3 alırsa şaşırmam sonuçta sen böyle dedin.Bu haftaki şarkın da iddialı değil.
Bu haftanın 1.'si belli bence.+3 alırsa şaşırmam sonuçta sen böyle dedin.
Evet ben.Bu haftanın 1.'si belli bence.
Hadise'nin bu şarkısından bile haberdar olmayıp bu şarkıyı naısl kullandın?Evet ben.
O kadar da şarkımın altında yazmıştım, okumadın mı.Hadise'nin bu şarkısından bile haberdar olmayıp bu şarkıyı naısl kullandın?
Okuyamadım.O kadar da şarkımın altında yazmıştım, okumadın mı.
İşte daha önceden gayet de iyi hatırladığım bir şarkı çıktı.Okuyamadım.
Heyatımda açıp dinlemedim işim olmaz şarkıyla.Napıyorsun, bu şarkı bu hafta kullanılır mı diyor sanırım.@xBUGRAx
Ah Şak, Düşer O, Yelken ve Drakula'yı dinleyemedik, ah...Heyatımda açıp dinlemedim işim olmaz şarkıyla.
Valla bir sebebi yok tam olarak bu yaşandı. @phoebebuffay
Hepsi ile yarışsaydı şu an hala yarışmacıydı.Ah Şak, Düşer O, Yelken ve Drakula'yı dinleyemedik, ah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?