eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 8. Hafta

MS etiket listesinden çıkmak istediğimi belirtmiştim daha önce teşekkürler @kerem

39 yaşındasın demek benden 10 yaş büyüksün sana abi demem merak etme yaşın çıkmasın mazallah kalp, tansiyon, şeker olur falan aman aman
Ahahahah takıntısı olan biri değilim yaş olaylarına takılsam burada ruh gibi gezerdim.. Çok şükür içim daha gerilerden geliyor.. Sadece kimlikde 1982 yazıyor 😉😉😉

Hayatta herşeyi takınca hayat zehir olabiliyor. Cool olmakda pek amaçlarım arasında değil. 😉😉😉😉😉😉
Neyse yeter sana takıldığım içim karardı bu cevaplarla @Angelica mesela 68 yaşında o bile daha eğlendirirdi beni
SAĞLICAKLA KAL SEVGİLİ ERİNÇ azıcık takıldım helal et.

Neyse yeter sana takıldığım içim karardı bu cevaplarla @Angelica mesela 68 yaşında o bile daha eğlendirirdi beni
SAĞLICAKLA KAL SEVGİLİ ERİNÇ azıcık takıldım helal et.
Sıkıntı yok, 2 yıl sonra en uzun diyoloğumuz oldu 🤭🤭😁😁 Herzaman beklerim 🤣

Sıkıntı yok, 2 yıl sonra en uzun diyoloğumuz oldu 🤭🤭😁😁 Herzaman beklerim 🤣
Ben sararım ara sıra sana ben 2 yıldır foruma girmiyorum ki benim en aktif zamanlarim çok güzel kavga ettiğim zamanlarımdır forumun en şaha kalkan yılları
@bazinga bilir

Ben sararım ara sıra sana ben 2 yıldır foruma girmiyorum ki benim en aktif zamanlarim çok güzel kavga ettiğim zamanlarımdır forumun en şaha kalkan yılları
@bazinga bilir
Eh, tabi artık ilgilenmen gereken bir 40bin kişi var 😊😊 O tarafta yolun açık olsun, umarım dahada başarılı olursun. Arada Melek Marulum der sana oradan biliyorum 😁😁 Takılmanda sorun yok 😇😃