Şarkıyı biliyorum diye biliyorumDerken izledin harelde
Bomba olacağım ordaBir ora kalmıştı.
Şarkıyı biliyorum diye biliyorumDerken izledin harelde
Bomba olacağım ordaBir ora kalmıştı.
Beni şaşırttınPetek'i sevmem, iyi olmuş. Adaşıma düşük vermek istemezdim.
İlk patlayan bomba.Şarkıyı biliyorum diye biliyorum
Bomba olacağım orda
İsimden çıkaramadımBu şarkısını bilmeyen yoktur sanırım.
Ben en çok bunu seviyordum ama.
Şaşırtmayı severim.Beni şaşırttın
Görürsün sen ilki sonuİlk patlayan bomba.
Kütükler hainlik yapmayı sever abi.. @Sherlock @MasacRE@Maskeli Fedai Adamım benim, sıkı Candan hayranı , az şu yoldaşlarından @Sherlock ve @MasacRE bulaştır.. Geçen hafta çaktılar 2 puanı 🥺🥺🥺 @Tolstoyevski
Üstteki şarkısını biliyorum ama hiç kulaklık takıp ay bu şarkıyı dinleyeyim denedimBu şarkısını bilmeyen yoktur sanırım.
İkisini de bilmiyorum. 😱Bu şarkısını bilmeyen yoktur sanırım.
Klip izledin kardeşim.manyak dedimde şakasınaŞarkıyı biliyorum diye biliyorum
Bomba olacağım orda
Yok canım anladım tabikiKlip izledin kardeşim.manyak dedimde şakasına
SevindimYok canım anladım tabiki
Gençler görüşüp anlaştıysa bize de vermek düşer.Bu hafta 'Yitirmeden' ile güzel puanlarınıza talibiz.
Recap 0.57 - 2.20
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies
Halt etmişler.Beğenmene sevindim.
Kesin bunu da beğenmezler.
İşte kaliteden anlayan bir insan daha.Gençler görüşüp anlaştıysa bize de vermek düşer.
Halt etmişler.
Hayır yarışmaya küsmedim foruma dahi fazla uğramıyorum aslında yarışmadayken ilk 5 hafta oylama sonuçlarına dahi katılamadım
Canın sağolsun dostum 😊 Vakit bulursan değerli oylarını paylaş ☺️Hayır yarışmaya küsmedim foruma dahi fazla uğramıyorum aslında yarışmadayken ilk 5 hafta oylama sonuçlarına dahi katılamadım
Bu hafta oyları kullanacaktım ama oylamaya az kalmıştı bende haksızlık olmasın diye kullanmadım oy
Biraz yoğunluktayım ondan@The_Erinch
Şu sıralar kafam dalgın fazlasıyla o açıdan mazur görün yoksa yarışmayla alakası yok aslında..inşallah fırsat bulursam kullanırım 🤗Canın sağolsun dostum 😊 Vakit bulursan değerli oylarını paylaş ☺️
Herşey yolundadır umarım 🙄Şu sıralar kafam dalgın fazlasıyla o açıdan mazur görün yoksa yarışmayla alakası yok aslında..inşallah fırsat bulursam kullanırım 🤗
Duyarlılığından ötürü Teşekkürler büyük bir sorun değil onuda umuyorum çözeceğim 😊Herşey yolundadır umarım 🙄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?