Övüyoruz suç, övmüyoruz yine suç. Ne yapacağımı şaşırdım.Utanmaz yalancı Yallah başka kapıya.
Övüyoruz suç, övmüyoruz yine suç. Ne yapacağımı şaşırdım.Utanmaz yalancı Yallah başka kapıya.
Oklavanın tadındadırSende gelişme var 2 haftadır @12.Adam
Övgülerinin devamını bu Çarşamba ya sakla.@12.Adam muhteşemliğine diyecek bir kelime bulamıyorum artık.
Mersi...İşte kalite... @12.Adam
Abimi mutlu ettim ya değme keyfime...@12.Adam Her açıdan harika bir puan; çok teşekkür ederim sana
N'aparsın işte kader@12.Adam 1 puandan sonra 3 puana mutlu olmam kadar zalim hayat
3 temmuz misali... Kötü yola mı düştük?Tarkan'ın kalelerinden Teşekkür etmek az kalır aynı yolun yolcusu olduğumuz adama @12.Adam
Affet, kimle yarışıyordun?Şu avatarın hatırına 2-3 puan yüksek veremez miydin @12.Adam
Bana kurduğun mobingleri ne çabuk unuttun? @phoebebuffay un baskı kurduğu falan yok.Millete baskı kurmakta @denizz19'den aşağı kalır yanın yok, farketmedim sanma.
İftira atıyor zaten, kimseye baskı kurmadım kurmam da. Şakasına @eskici'nin üzerine gittim bugün biraz sadece. Kendisi de şakacı biri olduğu için anlayışla karşılayacaktır bu durumu.Bana kurduğun mobingleri ne çabuk unuttun? @phoebebuffay un baskı kurduğu falan yok.
İki değerli ortağımızın tatlı sürtüşmesine bende dahil olmak istedim.+1 olarak eğer uygun görürsen.İftira atıyor zaten, kimseye baskı kurmadım kurmam da. Şakasına @eskici'nin üzerine gittim bugün biraz sadece. Kendisi de şakacı biri olduğu için anlayışla karşılayacaktır bu durumu.
Ben istifa ediyim bana verin.
Sen beni güzel puanlarından mahrum bırakınca tam olarak moodum
@pompy bunları nereden buluyorsun ya, çok kötü...
Ben senin gerçek düşüncelerini biliyorum boşuna yorma kendini.Övüyoruz suç, övmüyoruz yine suç. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bundan iyisi zor, 5 maxtı yani
İyi ki İrlanda'da yaşamıyorum, açlıktan ölürdüm.İrlanda kahvaltısı
Hodri meydan hadi@EmreCan bu sefer kutu atma olayı gerçek olacak bu puandan sonra kafana atacam. @Cervantes
5 puan zirve puanı olacak yakında beklerizBundan iyisi zor, 5 maxtı yani