The_Erinch
Favori Üye
Sayın Gs'li dostum azılı bir Serdar Ortaç fanı maalesef...Keşke rock yerine basit pop şarkılarını tercih eden @Maskeli Fedai için de aynısını diyebilseydin.
10.hafta burda olur ozamanBu arada @Ahmed herkese ve özellikle yüksek puanlarını esirgemeyenlere selam söyle dedi. 1 hafta sonra dönüyormuş.
Kırmızı halılar sericem artık gelince.Bu arada @Ahmed herkese ve özellikle yüksek puanlarını esirgemeyenlere selam söyle dedi. 1 hafta sonra dönüyormuş.
Aynen öyle. Çok az kaldı.10.hafta burda olur ozaman
#şükür.Bu arada @Ahmed herkese ve özellikle yüksek puanlarını esirgemeyenlere selam söyle dedi. 1 hafta sonra dönüyormuş.
Gelsin Manga ile devam etsinlerAynen öyle. Çok az kaldı.
Gidiyor gönlümün efendisi...Şu avatarın hatırına 2-3 puan yüksek veremez miydin@12.Adam
Sonunda @Gerekli24@Gerekli24
Şarkılar bu hafta ortalama idi. Son saatlerde gönderdiğim için herkese açıklama yazamadım. İsteyen açıklanınca sebebini sorabilir.
12 puan Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi (Teoman'ın böyle sevdiğim tarz şarkıları geldikçe hep iyi puan alacak.)
11 puan Merve Özbey - Tebrikler
10 puan Mor ve Ötesi - Küçük Sevgilim
9 puan Pinhani - Yitirmeden
8 puan Model - Bir Melek Vardı
7 puan Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil (Serdar Ortaç o garip şarkıları yerine biraz daha böyle şarkılar çıkarsa daha iyi olur gibi)
6 puan maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
5 puan Candan Erçetin - Çapkın
4 puan MFÖ - Ali Desidero
3 puan Edis & Emina - Güzelliğine (Şarkı hiç çekmedi.)
2 puan Hadise - Biz Burdayız (Böyle rap gibi şarkıları pek sevmiyorum.)
1 puan Tarkan - Hüp (Tarkan'ın sesi değil ama şarkı rezalet bu da bir şarkı yarışması sonuçta bir bakıma.)
Duymamış olayım sayın Gs'li dostum..Sayın Gs'li dostum azılı bir Serdar Ortaç fanı maalesef...@Maskeli Fedai
bu hafta ki Konumum gereği iyi puan; teşekkürler @Gerekli24@Gerekli24
Şarkılar bu hafta ortalama idi. Son saatlerde gönderdiğim için herkese açıklama yazamadım. İsteyen açıklanınca sebebini sorabilir.
12 puan Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi (Teoman'ın böyle sevdiğim tarz şarkıları geldikçe hep iyi puan alacak.)
7 puan Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil (Serdar Ortaç o garip şarkıları yerine biraz daha böyle şarkılar çıkarsa daha iyi olur gibi)
1 puan Tarkan - Hüp (Tarkan'ın sesi değil ama şarkı rezalet bu da bir şarkı yarışması sonuçta bir bakıma.)
------
4. puan durumu birazdan!
@Gerekli24 erken göndermiş oylarını, şaşılacak şey. 😱@Gerekli24
------
4. puan durumu birazdan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?