The_Erinch
Favori Üye
Merak etme birlikteyiz Harry..Üst üste tam 4 tane 1 puan, elenmezsem gelin hepinize kına yakıyım, benimkiler bitmez şimdi.Düşük verenlere yok ama.
1 puan konusunda yanındayım
Merak etme birlikteyiz Harry..Üst üste tam 4 tane 1 puan, elenmezsem gelin hepinize kına yakıyım, benimkiler bitmez şimdi.Düşük verenlere yok ama.
Olsun hak ediyorsun, diss atmalıydım aslında ama kıyamadım@Tolstoyevski hem şarkını beğenmememi istiyorsun hem de sinir bozucu atıyorsun, anlamadım.
Siz muhteşemsiniz#algılarainateskicininyanındayız@eskici
Elenmezsin merak etmeÜst üste tam 4 tane 1 puan, elenmezsem gelin hepinize kına yakıyım, benimkiler bitmez şimdi.Düşük verenlere yok ama.
Ben sen final puanı al diye düşük veriyorum.Olsun hak ediyorsun, diss atmalıydım aslında ama kıyamadım
Bu hafta gerçekten rezil puanlar verdin ama sunucu olarak ben dahi söylüyorsam bunu dikkate almalısın.Siz muhteşemsiniz
Şarkı seçiminden dolayı “tebrikler” diyorum sadece sana@eskici harikasın canım dostum
Bu saatten sonra dengeler şaşar gibi ama, gerçi artık kime kaç verdiler umrumda bile değil sadece kendi derdimi düşünebilecek halim var.Merak etme birlikteyiz Harry..
1 puan konusunda yanındayım
Teşekkür ederim canım.Kaknem @Aserat
12 - Hadise
12 - maNga
12 - MFÖ (şarkıya laf yok ama keşke kendi orijinal klibi olsaymış)
12 - Teoman (MFÖ şokundan sonra gözlere şenlik klip)
11 - Pinhani (klipte Algı Eke de varmış)
11 - Mor ve Ötesi
11 - Model
10 - Tarkan
10 - Candan Erçetin
9 - Merve Özbey
8 - Edis
8 - Serdar Ortaç (strateji hatası gibi geldi açıkçası)
Ben seni şiksyet etcem şaka yapıomYönetime söylememi ister misin?
O kadar 1 den sonra 10 çok iyi geldi. Teşekkürler. @AseratKaknem @Aserat
12 - Hadise
12 - maNga
11 - Mor ve Ötesi
11 - Model
10 - Tarkan
10 - Candan Erçetin
9 - Merve Özbey
8 - Edis
Valla çok istediğim biri yok umarım kalmasını istediğim kişiler kalırKimin elenmesini isitiyorsun?
Kaliteli oylar bugün biraz sonradan gelmiş, ilacım oldu bunlar.Kaknem @Aserat
12 - Hadise
12 - maNga
11 - Mor ve Ötesi
11 - Model
10 - Tarkan
10 - Candan Erçetin
9 - Merve Özbey
8 - Edis
Terden sıkıntı yaşadım puan verirken @keremGeçmiş olsun. @batuhankaralar seni de elerse lazım olur bence.
Şarkı güzel ama sıralamada biraz altta kaldı maalesefGülşen ile düet yapan değerli bir sanatçıya 5 puan vermek.. Yakışmadı @eskici
Almasada fark etmez ama yokta demeyiz@Çiğdem Serdar bey herkese inat final puanı alabilecek mi?
Eninde sonunda sadece 1 kişi lazanacak bu yarışmayı. Hepsi elenecek kısacası.Valla çok istediğim biri yok umarım kalmasını istediğim kişiler kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?