The_Erinch
Favori Üye
Merak etme birlikteyiz Harry..Üst üste tam 4 tane 1 puan, elenmezsem gelin hepinize kına yakıyım, benimkiler bitmez şimdi.Düşük verenlere yok ama.
![]()
1 puan konusunda yanındayım
Merak etme birlikteyiz Harry..Üst üste tam 4 tane 1 puan, elenmezsem gelin hepinize kına yakıyım, benimkiler bitmez şimdi.Düşük verenlere yok ama.
![]()
Olsun hak ediyorsun, diss atmalıydım aslında ama kıyamadım@Tolstoyevski hem şarkını beğenmememi istiyorsun hem de sinir bozucu atıyorsun, anlamadım.![]()
Siz muhteşemsiniz#algılarainateskicininyanındayız@eskici
Elenmezsin merak etmeÜst üste tam 4 tane 1 puan, elenmezsem gelin hepinize kına yakıyım, benimkiler bitmez şimdi.Düşük verenlere yok ama.
![]()
Ben sen final puanı al diye düşük veriyorum.Olsun hak ediyorsun, diss atmalıydım aslında ama kıyamadım![]()
Bu hafta gerçekten rezil puanlar verdin ama sunucu olarak ben dahi söylüyorsam bunu dikkate almalısın.Siz muhteşemsiniz![]()
Şarkı seçiminden dolayı “tebrikler” diyorum sadece sana@eskici harikasın canım dostum![]()
Bu saatten sonra dengeler şaşar gibi ama, gerçi artık kime kaç verdiler umrumda bile değil sadece kendi derdimi düşünebilecek halim var.Merak etme birlikteyiz Harry..
1 puan konusunda yanındayım
Teşekkür ederim canım.Kaknem @Aserat
![]()
12 - Hadise
12 - maNga
12 - MFÖ (şarkıya laf yok ama keşke kendi orijinal klibi olsaymış)
12 - Teoman (MFÖ şokundan sonra gözlere şenlik klip)
11 - Pinhani (klipte Algı Eke de varmış)
11 - Mor ve Ötesi
11 - Model
10 - Tarkan
10 - Candan Erçetin
9 - Merve Özbey
8 - Edis
8 - Serdar Ortaç (strateji hatası gibi geldi açıkçası)
Ben seni şiksyet etcem şaka yapıomYönetime söylememi ister misin?
O kadar 1 den sonra 10 çok iyi geldi. Teşekkürler. @AseratKaknem @Aserat
![]()
12 - Hadise
12 - maNga
11 - Mor ve Ötesi
11 - Model
10 - Tarkan
10 - Candan Erçetin
9 - Merve Özbey
8 - Edis
Valla çok istediğim biri yok umarım kalmasını istediğim kişiler kalırKimin elenmesini isitiyorsun?![]()
Kaliteli oylar bugün biraz sonradan gelmiş, ilacım oldu bunlar.Kaknem @Aserat
![]()
12 - Hadise
12 - maNga
11 - Mor ve Ötesi
11 - Model
10 - Tarkan
10 - Candan Erçetin
9 - Merve Özbey
8 - Edis
Terden sıkıntı yaşadım puan verirken @keremGeçmiş olsun. @batuhankaralar seni de elerse lazım olur bence.![]()
Şarkı güzel ama sıralamada biraz altta kaldı maalesefGülşen ile düet yapan değerli bir sanatçıya 5 puan vermek.. Yakışmadı @eskici![]()
Almasada fark etmez ama yokta demeyiz@Çiğdem Serdar bey herkese inat final puanı alabilecek mi?![]()
Eninde sonunda sadece 1 kişi lazanacak bu yarışmayı. Hepsi elenecek kısacası.Valla çok istediğim biri yok umarım kalmasını istediğim kişiler kalır