Rica ederim eyüpHarika bir puan, teşekkürler.@EmreCan
Rica ederim eyüpHarika bir puan, teşekkürler.@EmreCan
Yok ya çoğu kişiye etiket atmıyorum bir de bugün biraz tek elle yazmak zorunda kaldım ellerim doluyduBoş yere mi övüyorsun beni
Beter olSen kendi işine bak be.
Yardımsever sunucuKerem'in başı ağrıyordu o yüzden ben sundum bu hafta.
Tarkan'ın bir standardı var bayağı güçlü bir aday görünen o ki tek ben iyi vermiyorum her hafta final puanı akıyor iyi adamı kapmış @TolstoyevskiDaha önce iki defa Tarkanla yarışmıştım bu yarışmadaYeri ayrıdır
O sıkar biraz, dikkat et de sen yok olma.Beter olSeni yok edeceğiz forumdan
Demet Akalın - Bi Daha Bi Daha dinlemeye devam o zaman.Oldukça iyi şarkı ama öyle aşırı abartılacak bir tarafı yok.
Yaramızda kalsın iyidir vuracak şarkısı da aynı şekildeVar mı en azından sevdiğin parçaları yoksa umut etmeyeyim mi
Çok teşekkürler.Çok yoğun bir durumda geldim eve 20 30 da geldik doğru dürüst bişi yemedim bile @kerem @Emre Ozansoy destek olabilmek için yeni haftaya kolay gelsin şimdiden
Dinlemiyorum öyle şarkılar, nereden çıkarıyorsun? 😱Demet Akalın - Bi Daha Bi Daha dinlemeye devam o zaman.
O zaman finale kalmam gerekiyorYaramızda kalsın iyidir vuracak şarkısı da aynı şekilde
Bulmuş garanti adamı şampiyon olmaya çalışıyor @TolstoyevskiTarkan'ın bir standardı var bayağı güçlü bir aday görünen o ki tek ben iyi vermiyorum her hafta final puanı akıyor iyi adamı kapmış @Tolstoyevski
Neyine destek oluyorsun bu dolandırıcılara bu şantajcılara! 😱😱😱Çok yoğun bir durumda geldim eve 20 30 da geldik doğru dürüst bişi yemedim bile @kerem @Emre Ozansoy destek olabilmek için yeni haftaya kolay gelsin şimdiden
Yav he he, git artık forumdan kurtulalım sendenO sıkar biraz, dikkat et de sen yok olma.
Sen yine mi çıktın ortaya?
Ellerim doluydu derken 😱 tövbe EstağfirullahYok ya çoğu kişiye etiket atmıyorum bir de bugün biraz tek elle yazmak zorunda kaldım ellerim doluyduBak ama alıntıyla övdüm işte
En çok kupa kaldıran takımı tuttuğundan belki garantileri seviyorBulmuş garanti adamı şampiyon olmaya çalışıyor @Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?