Rica ederim eyüpHarika bir puan, teşekkürler.@EmreCan
Rica ederim eyüpHarika bir puan, teşekkürler.@EmreCan
Yok ya çoğu kişiye etiket atmıyorum bir de bugün biraz tek elle yazmak zorunda kaldım ellerim doluyduBoş yere mi övüyorsun beni![]()
Beter olSen kendi işine bak be.![]()
Yardımsever sunucuKerem'in başı ağrıyordu o yüzden ben sundum bu hafta.![]()
Tarkan'ın bir standardı var bayağı güçlü bir aday görünen o ki tek ben iyi vermiyorum her hafta final puanı akıyor iyi adamı kapmış @TolstoyevskiDaha önce iki defa Tarkanla yarışmıştım bu yarışmadaYeri ayrıdır
![]()
O sıkar biraz, dikkat et de sen yok olma.Beter olSeni yok edeceğiz forumdan
![]()
Demet Akalın - Bi Daha Bi Daha dinlemeye devam o zaman.Oldukça iyi şarkı ama öyle aşırı abartılacak bir tarafı yok.![]()
Yaramızda kalsın iyidir vuracak şarkısı da aynı şekildeVar mı en azından sevdiğin parçaları yoksa umut etmeyeyim mi![]()
Çok teşekkürler.Çok yoğun bir durumda geldim eve 20 30 da geldik doğru dürüst bişi yemedim bile @kerem @Emre Ozansoy destek olabilmek için yeni haftaya kolay gelsin şimdiden![]()
![]()
![]()
Dinlemiyorum öyle şarkılar, nereden çıkarıyorsun? 😱Demet Akalın - Bi Daha Bi Daha dinlemeye devam o zaman.![]()
O zaman finale kalmam gerekiyorYaramızda kalsın iyidir vuracak şarkısı da aynı şekilde![]()
Bulmuş garanti adamı şampiyon olmaya çalışıyor @TolstoyevskiTarkan'ın bir standardı var bayağı güçlü bir aday görünen o ki tek ben iyi vermiyorum her hafta final puanı akıyor iyi adamı kapmış @Tolstoyevski![]()
Neyine destek oluyorsun bu dolandırıcılara bu şantajcılara! 😱😱😱Çok yoğun bir durumda geldim eve 20 30 da geldik doğru dürüst bişi yemedim bile @kerem @Emre Ozansoy destek olabilmek için yeni haftaya kolay gelsin şimdiden![]()
![]()
![]()
Yav he he, git artık forumdan kurtulalım sendenO sıkar biraz, dikkat et de sen yok olma.![]()
Sen yine mi çıktın ortaya?
Ellerim doluydu derken 😱 tövbe EstağfirullahYok ya çoğu kişiye etiket atmıyorum bir de bugün biraz tek elle yazmak zorunda kaldım ellerim doluyduBak ama alıntıyla övdüm işte
![]()
En çok kupa kaldıran takımı tuttuğundan belki garantileri seviyorBulmuş garanti adamı şampiyon olmaya çalışıyor @Tolstoyevski![]()