Bence senin zevkin zayıf kalıyor maalesef.Diğer şarkılara göre zayıf kalıyor
Bence senin zevkin zayıf kalıyor maalesef.Diğer şarkılara göre zayıf kalıyor
@MasacRE @Maskeli Fedai sana kütük dedik @XanTier @dreamy siz bunların yanında okumuş kütük kaldınızHem teşekkür ederim hem de rica ederim, Mor ve Ötesi’nin en güzel parçalarından birisi bu. Gerçi kötü parça sayısı çok azdır zaten.Normal sonuç o yüzden.
Merve Özbey burada jüri olsa, o bile kendisini bu hafta sonlara yazardı.Twitter’a anket falan aç, halkın nabzını tut, ona göre şarkı seç koskoca Twitter fenomenisin.
Nasıl şaşırttık ama seni kütükler olarak, bu hafta kendisinin güzel parçalarından birini tercih etmişsin.@MasacRE @Maskeli Fedai
Rica ediyorum sayın admin, geçtiğimiz haftaki nispeten kötü tercihten sonra ilaç gibi geldi.
Rica ederim Özgür beyciğim, yine sevdiğim bir parçalarını tercih etmişsin.Paylaşım stilin de etkileyiciydi, direkt yaktırdı…
Hadise yeniden yarışmaya hazır.Sürpriz, sürpriz. Henüz bilimmiyor diyelim.
Hallediyorum birazdan.
Ne mana?@serhatt kulağına sinek kaçmış olabilir.
Aaaa, ben önceki senelerde yarışanlar katılabilecek zannediyordum.Sende katılabilirsin, format herkesin yarışabileceği şekilde olacak.
Artık bana çatarsın1-2 puanla 1 final puanı kaçırıyorum hep, kesin yine öyle olmuştur.
Şarkı güzel ama diğerleri daha güzel geldiBozulmuş maalesef.iyi şarkıdan anlamıyor.
Kıymetini bil.İlk ve son tam puanıma teşekkürler 💋 @serhatt
Taylor Swift ile yarışabilirdim aslında ama forumda harcanacağını bildiğimden seçmek istemedim. Dua Lipa kadar popüler değil bence forumda, kötü giderdi.Yaşanacakları hayal dahi edemiyorum, kötü parçası yok…
olsun çıkar belki ilerde@Çiğdem seni haftalardır üzüyorum ama ne yazık ki Serdar Ortaç'ın şarkılarını hiç sevmiyorum nerdeyse bir iki tane falan çıkar.
Biliyorum.@serhatt harikasın tatlım
Önemli olan şarkıcıların seçilmiş olabilmesi. Gerisi halledilir.Aaaa, ben önceki senelerde yarışanlar katılabilecek zannediyordum.
Zevksiz olduğundan dolayı bahane buldum diyelim.Ne mana?
Tamamdır, düşüneyim.Önemli olan şarkıcıların seçilmiş olabilmesi. Gerisi halledilir.
Eski toplamayaYine nerelere gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?