eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
SON OY!

Güllü @serhatt'ın oyları:

s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

HADİSE - 13
PİNHANİ - 13
TARKAN - 13
MOR VE ÖTESİ - 13
MERVE ÖZBEY - 13
MFÖ - 13
EDİS - 13
SERDAR ORTAÇ - 13

CANDAN ERÇETİN - 7
MANGA - 7
TEOMAN - 7

İZEL - 3
MODEL - 3

@Sherlock forumdaki en kaliteli müzik dinleyicilerinden birisin, teşekkürler yine ve yeniden. :Z
Hem teşekkür ederim hem de rica ederim, Mor ve Ötesi’nin en güzel parçalarından birisi bu. Gerçi kötü parça sayısı çok azdır zaten. :A Normal sonuç o yüzden. :A
Merve Özbey burada jüri olsa, o bile kendisini bu hafta sonlara yazardı. :A Twitter’a anket falan aç, halkın nabzını tut, ona göre şarkı seç koskoca Twitter fenomenisin. :A
@Sherlock Barajı geçti yüksel tahsili hak etti :A :A :A @Maskeli Fedai @MasacRE
Nasıl şaşırttık ama seni kütükler olarak, bu hafta kendisinin güzel parçalarından birini tercih etmişsin. :A @MasacRE @Maskeli Fedai
Rica ediyorum sayın admin, geçtiğimiz haftaki nispeten kötü tercihten sonra ilaç gibi geldi. :A
Teşekkür ederim @Sherlock beyciğim yine ilaç gibi gelen bir puan. :Z
Rica ederim Özgür beyciğim, yine sevdiğim bir parçalarını tercih etmişsin. :Z Paylaşım stilin de etkileyiciydi, direkt yaktırdı… :A

SON OY!

Güllü @serhatt'ın oyları:

s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

HADİSE - 13
PİNHANİ - 13
TARKAN - 13
MOR VE ÖTESİ - 13
MERVE ÖZBEY - 13
MFÖ - 13
EDİS - 13
SERDAR ORTAÇ - 13

CANDAN ERÇETİN - 7
MANGA - 7
TEOMAN - 7

İZEL - 3
MODEL - 3
Bende Güllü kullanmamıştır diyodum da iyi ki kullanmış. :Z

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
@Gerekli24'ün oyları:

Geçen haftaya göre şarkı kalitesi daha üst seviyede idi.

13 puan Teoman ( Şarkı seçimi süper. Her şeyiyle güzel bir şarkı.)

Burada uzun süre durdum nedense 2.yi seçerken.

12 puan Merve Özbey - Boynun Borcu (Yine Merve Özbey'i beğendim. Şarkının yüksek bölümlerini özellikle çok iyi söylemiş.)

11 puan Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (Tarkan yine standardını bozmamış.)

10 puan Candan Erçetin - Hayırsız (Şarkı ilk başta çekmedi ama sonrası çok iyi devam etti.)

9 puan Edis - Benim Ol (İlk defa Edis'in bir şarkısını beğendim. Geçen haftakine göre bu çok iyi.)

8 puan maNga - Yad Eller (Şarkının yükseliş yeri çok iyi)

7 puan Hadise - Stir Me Up (Şarkı fena değil ortalarda buldu bundan kendisini.)

6 puan MFÖ - Güllerin İçinden (İlk dinlediğimde sona yazmayı düşünüyordum fakat sonraki dinleyişlerimde şarkının uyumunu beğendim. )

5 puan Pinhani - Unutuldular (Üzgünüm benim için diğerlerinin gerisinde kaldı. Şarkıya girişi beğenemedim. Lakin son kısımları biraz daha iyi.)

4 puan Model - Sarı Kurdeleler (Üzgünüm çekemedi. )

3 puan İzel - Geceler Kara (İzel'in şarkısını yine beğenmedim belki bir hafta Edis gibi onu da beğenirim ama daha olmadı.)

Açıkçası son ikiyi hiç beğenemedim. Hangisi daha az kötü diye seçmeye çalıştım üzgünüm :A

2 puan Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz (Biraz dinleyince bunun daha az kötü olduğu kanaatine vardım.)

1 puan Serdar Ortaç - Beni Unut (Ben de puan vermeyi unuttum :A Çiğdem oklavayı hazırlar artık :F :F :F )
Teşekkür ederim. :D @Gerekli24

• Beğendim
Reactions: Gerekli24