eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 7. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Reactions: dreamy
Yarışma başladığından beri 1 puan veriyor ulan ya söylesek suçlu oluyorum
ne diyeyim sizi vicdanınız Affetsin al birini vur ötekine arkadaş oldukları belli
Yarışma başladığından beri sana yüksek verenler de seninle arkadaş olduğu için yüksek veriyor o zaman bu mantıkla. Çünkü her hafta belli isimlerden garanti yüksek puanlar alıyorsun.

Elendim artık belli oldu.

@batuhankaralar çok iyi puan, teşekkürler.

Reactions: batuhankaralar
Sana daha önce de bahsetmiştim. Genel olarak bilerek verildiğini düşündüğüm düşük puanlar ve bazı haksızlıklar.
Birkaç kişi üyeye bağlı oy veriyor gerçekten ama onun dışında oyların %80'i objektif diyebilirim. Bu sezonda da yeni jüri üyelerine özellikle şarkılara göre puanlaması gerektiklerini uyardım. Gerisi güven işi.

İki üç hafta sonrası için aklında bir şey yok mu yanii?
Hayır tabii ki sona bırakacağım şarkılar belli sadece sıralama yapmak için önceki haftalar alacağım sonuçlar da etkili oluyor. Yoksa içime sinmiyor, biraz ayran gönüllüyüm

Reactions: kerem
Yarışma başladığından beri sana yüksek verenler de seninle arkadaş olduğu için yüksek veriyor o zaman bu mantıkla. Çünkü her hafta belli isimlerden garanti yüksek puanlar alıyorsun.
@serhatt benim çok yakın arkadaşım geçen hafta çok düşük verdi. @Özgür benim çok yakın arkadaşım 6 vermiş. Yani tutarlı sallasan keşke. İçiniz fesat düşünmeyin. Birini savunacaksın diye komik duruma düşüyorsun kaldı ki seni ilgilendiren bir şey yok.

Model'e puan vermeyi unutmuştu da zor hatırlattım.
@dreamy

İyidir iyi.

Reactions: Carpe Diem