Hem Dünya Yalan Söylüyor'un seviyesi çok yüksek hem de genelde ilk albümler daha başarılı olur zaten. O yüzden onu geçememeleri normaldir
Kime göre neye göre? Neyse, sunucu modumu bozmayayım.Sadece Mor ve Ötesi değil başka hiçbir grup o albümün üzerine çıkamadı zaten.
Güveniyor musun bu hafta kendine?Eh işte Hadise olunca her recap güzel
Şarkını tanıtsana.Ne cüretle kalkışmış Halamın yorumu üstüne.
Bülent Ersoy - Hani Bizim Sevdamız klibinden… Rabbim gecinden versin. 🙏Evet cover
Halan batsın
Bu aklıma geldi yapacagınıAaa umarım yine bol çekişmeli güzel bir hafta olur
Bu haftaya şarkımız sadece Serdar ın kendi içerisinde hit değil 2006 yılınında hit bir şarkısıyla geliyoruz Mesafe Albümünün çıkış parçası olup o yıla damga vuran şarkılardan olmuştu başarılar herkese
0:00-1:20
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Erken kaybettikBülent Ersoy - Hani Bizim Sevdamız klibinden… Rabbim gecinden versin. 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 106915
Şarkımı tanımayan 2020 doğumludur.Kime göre neye göre? Neyse, sunucu modumu bozmayayım.
Güveniyor musun bu hafta kendine?
------
Şarkını tanıtsana.
Sevdiğim bir şarkı. Yorumda efsane zaten 😊 güzel puan gelecektir illa ama sıralaması diğer şarkılara bağlı.6.haftadan herkese selamlar sevgiler. Bu hafta sözü ve müziği Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan, zamanında Bülent Ersoy'un da sesinden dinlediğimiz ve Merve Özbey'in kendi yorumunu katarak muhteşem bir çalışma ortaya çıkardığı "Hani Bizim Sevdamız" ile geliyoruz. Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
0.18 - 1.48
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
İlk kez duydum, Merve'de dahi arabesk şarkı kullanman şaşırtmadı.Evet cover
Halan batsın
Kendime göre tabii ki ama nesnel başarı olarak da bakarsak bu albümün üzerinde bir rock albüm yok. Hem en çok satan albüm, hem de onlarca ödül almış o yıl. Birçok kişi ve topluluk için de en iyisi olarak görülüyor. Araştırabilirsin, zor bir şey değil.Kime göre neye göre? Neyse, sunuculuk modumu bozmayayım.
Var işte tanımayan.Şarkımı tanımayan 2020 doğumludur.
OK.Kendime göre tabii ki ama nesnel başarı olarak da bakarsak bu albümün üzerinde bir rock albüm yok. Hem en çok satan albüm, hem de onlarca ödül almış o yıl. Birçok kişi ve topluluk için de en iyisi olarak görülüyor. Araştırabilirsin, zor bir şey değil.
Pek beğenemdim şarkıyıBu hafta Küçük Bir Yol'dayız! Bu yolda Hadise ile birlikte yürümek isteyenleri bekliyorum.
recap - 1.48 - 3.08
Teşekkür ederim canım beğenmen güzelSevdiğim bir şarkı. Yorum da efsane zaten 😊 güzel puan gelecektir illa ama sıralaması diğer şarkılara bağlı.
Merve Ahmet Selçuk İlkan albümüne destek vermiş onun şarkılarının sergilendiği bir albüm ben ne yapayımİlk kez duydum, Merve'de dahi arabesk şarkı kullanman şaşırtmadı.
İdare ederBu hafta Pinhani'nin geçtiğimiz sene pandeminin etkisiyle büyük çoğunluğunu evden kaydettiği ve yayınladığı 'Küçük Bir Evde' albümüne damga vuran şarkılarından 'Aşk Bir Mevsim' ile geliyoruz.Herkese başarılar.
Recap: 0.45 - 2.17
GüzelBu hafta mor ve ötesi'nin 2004'e damgasını vuran ve Türk rock müziğine yön veren rekortmen albümü "Dünya Yalan Söylüyor"un en sevilen şarkılarından biri olan "Sevda Çiçeği" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
Hiç beğenMEdim eksi 16.haftadan herkese selamlar sevgiler. Bu hafta sözü ve müziği Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan, zamanında Bülent Ersoy'un da sesinden dinlediğimiz ve Merve Özbey'in kendi yorumunu katarak muhteşem bir çalışma ortaya çıkardığı "Hani Bizim Sevdamız" ile geliyoruz. Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
0.18 - 1.48
Canın sağ olsun Doğancımİdare eder
------
Güzel
------
Hiç beğenMEdim eksi 1
Bu şarkının orijinaliyle yarışacağım onlar bunu bilir.Var işte tanımayan.
OK.
Bir sen bir ben bir de bebekBu şarkının orijinaliyle yarışacağım onlar bunu bilir.
Ekli dosyayı görüntüle 106914
Yeni Haftamızda Herkese Kucak Dolusu Sevgiler Candan Erçetinden...
Bu hafta huzurlarınıza hareketli;anlamlı;klibindeki başrol oyuncusu ile göz dolduran ❤️ ,sıcacık bir şarkı ile geliyoruz.
İşte Yeni Haftada Huzurlarınızda 👼 "MELEK" 👼
""Canım mısın sen, benim misin, her şeyim misin sen?
Hoş geldin melek, sefalar getirdin
Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, beni bulamasaydın
Ne yapardım? Yarım kalırdım melek""
R: 0:38- 2:11
Rica ederim kardeimCanın sağ olsun Doğancım
Anladık. Totem yapıyorsun.Bu şarkının orijinaliyle yarışacağım onlar bunu bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?