Ben de senin şarkına boş değilim
MFÖ'nün albümünde yer alan şarkı nasıl MFÖ şarkısı olmuyormuş acaba?@kerem @Emre Ozansoy itirazım var bir konuda @bazinga nın seçtiği şarkı MFÖ şarkısı değil. Kullanılmaması gerekirdi. O zaman Özkan Uğur ile gelseydi haksızlık bence
Serdara gıcıkmısın bilmiyorumda diğerleri gibiBen de senin şarkına boş değilim
Bu MFÖ değil ama ÖMFÖ'nün albümünde yer alan şarkı nasıl MFÖ şarkısı olmuyormuş acaba?
Yoo eski şarkıları güzeldir severim nötr yaniSerdara gıcıkmısın bilmiyorumda diğerleri gibiÇoğu şarkısıyla dans etmişsindir diye düşünüyorum
Burada sankı çoğu kişi nekadar kalsam kar düşüncesinde gibi sona atılıcakları bu 5-6 haftalarda atıyorlarBu MFÖ değil ama Ö
Yoo eski şarkıları güzeldir severim nötr yani
Ne kadarmış Emrah’ın 99’du en son gayrimenkul sayısı.Aaaa çok ayıp yardım konseride ne ben öyle şeyler yapmam demiş @Silinmiş Üye 😱😱😱 @kerem @xemrexxx @The_Erinch @dreamy @serhatt @bazinga @denizz19 @xBUGRAx @eskici @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Zorluklara alışsın biraz
Aslında bu hafta düşük kalmıs milelt bayıla bayıla bişielr diyorda benim müzik zevkim baska sanırım çünkü her hafta 1 tık geriye gidiyor gibi geliyor bana@The_Erinch @denizz19
İlk turu dinledim de bana inat anlaşıp da mı hepiniz oynak şarkılar seçtinizBiz de bilsek Aşk Kaç Beden Giyer falan derdikBir de güzel seçmişsiniz, nasıl oy vercem şimdi ben
Zorluklara alışsın biraz
Aynen her şekilde final puanı alacağım zaten, hatta dediğin gibi tepede de benim olmam laızmAman sen oynak gelsen en olacak @slhttnmtl Senin kaderin belli...Neden düşünüyorsun bu kadar tepede kimin olması gerektiği belli değil mi @Çiğdem
Çok zorlama torunumu @eskici Dededen yadigar fazla zarar vermeden@dreamy
@Çiğdem @kerem @xBUGRAx ve @batuhankaralar Gözlerini karartmış valla... Biri Edisin bildiğim iki şarkısından biri.. Diğeride Bir İzel Bir Candan konsepti... Napacaz bilmem
Aşk Kaç Beden forumda zamanında finale kalmış etkinlikte...Listende yanına yıldız koyAynen her şekilde final puanı alacağım zaten, hatta dediğin gibi tepede de benim olmam laızm
Pandemi dönemi herkesin slow ve rap ezgili şarkı çıkarmasından yararlandığı balon bir şarkıdan başka bir şey değil Martılar yorma kendini.Aman sen oynak gelsen en olacak @slhttnmtl Senin kaderin belli...Neden düşünüyorsun bu kadar tepede kimin olması gerektiği belli değil mi @Çiğdem
@Çiğdem @kerem @xBUGRAx ve @batuhankaralar Gözlerini karartmış valla... Biri Edisin bildiğim iki şarkısından biri.. Diğeride Bir İzel Bir Candan konsepti... Napacaz bilmem
İkili eleme zamanı kullanacağımız belli oldu demekAşk Kaç Beden forumda zamanında finale kalmış etkinlikte...Listende yanına yıldız koy
Son 8 görcem diyorsun yane..Wawwwwwww özgüven Everest babyİkili eleme zamanı kullanacağımız belli oldu demek
Hadise finali hak eden isimlerden biri bence.Son 8 görcem diyorsun yane..Wawwwwwww özgüven Everest baby@Çiğdem @kerem @Emre Ozansoy @phoebebuffay
İki şarkısını biliyorum; biri bu zaten. Birde dudak vardı galiba @batuhankaralar Sırf benim için sıralıcak hepsiniPandemi dönemi herkesin slow ve rap ezgili şarkı çıkarmasından yararlandığı balon bir şarkıdan başka bir şey değil Martılar yorma kendini.
Neden görmeyeyim ki, gerçi saboteye uğruyorum kerem kovabilirSon 8 görcem diyorsun yane..Wawwwwwww özgüven Everest baby@Çiğdem @kerem @Emre Ozansoy @phoebebuffay
kerem kovmazsa ben kovarım.Neden görmeyeyim ki, gerçi saboteye uğruyorum kerem kovabilir
Tamam fazla zorlamamAman sen oynak gelsen en olacak @slhttnmtl Senin kaderin belli...Neden düşünüyorsun bu kadar tepede kimin olması gerektiği belli değil mi @Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?