Öyle bir hakları falan yok anca haksızlıkları olurSunucumsu'ların her an oy değiştirebilme haklarına sahip olduklarını biliyor musun?![]()
Öyle bir hakları falan yok anca haksızlıkları olurSunucumsu'ların her an oy değiştirebilme haklarına sahip olduklarını biliyor musun?![]()
Olabilir de olmayabilir de.Güldüğüne göre sona dizdiğim hiç bir isim değil![]()
Dil altını alıp arkana yaslanabilirsin o zaman.İşden geç çıkıyorum; eve gel; yemek ye..anca geldim![]()
![]()
Hoşgeldin, işten gelmiş zaten bu gece iyice yoracağız gibi kendisini.
Çoktan burada olması gerekirdi. Nerede o öğretmen?@denizz19 eleniyor galiba, üzüldüm.![]()
@slhttnmtl elenmez o ecünnü daha bela olucak gibi basımızaOlabilir de olmayabilir de.
------
Dil altını alıp arkana yaslanabilirsin o zaman.
------
Hoşgeldin, işten gelmiş zaten bu gece iyice yoracağız gibi kendisini.@The_Erinch
------
Çoktan burada olması gerekirdi. Nerede o öğretmen?![]()
Eleneceğini hissetmiş, ondan girmiyor sanırım.Çoktan burada olması gerekirdi. Nerede o öğretmen?![]()
Buralarda elenmez oEleneceğini hissetmiş, ondan girmiyor sanırım.@denizz19
Sevmiyorum demiştim zaten şarkıyı, sürpriz olmaz sana.Öyle bir hakları falan yok anca haksızlıkları olurNeyse belki de bilmem kaçtan 14'e çekmek istiyorsundur
![]()
O ecünnü seni yollamadan bir yere gitmeyecek.
Bende haftayaya kadar seni sevmiyorumSevmiyorum demiştim zaten şarkıyı, sürpriz olmaz sana.![]()
Sen 1 puanlarını ona değil bana vermeye devam edersen olur tabii.@slhttnmtl elenmez o ecünnü daha bela olucak gibi basımıza![]()
![]()
![]()
O kim bilmiyorum işte. O niye elenmesin?Yok elenmez o kişi.... 2 puan verdiğim.
Sen 1 puanlarını ona değil bana vermeye devam edersen olur tabii.![]()
2 li elemede kol kola gönderelim siziO ecünnü seni yollamadan bir yere gitmeyecek.Tabi bu klibi kullanmazsan
![]()
------
Bende haftayaya kadar seni sevmiyorumKesin 3-5 falan bir şeyler verdin o zaman
![]()
Yorumunu beğenenler vardır birde o türü sevenlerde vardır.O kim bilmiyorum işte. O niye elenmesin?![]()
Aman bana da 2 veriyor, 3 veriyorSen 1 puanlarını ona değil bana vermeye devam edersen olur tabii.![]()