Öyle bir hakları falan yok anca haksızlıkları olur Neyse belki de bilmem kaçtan 14'e çekmek istiyorsundurSunucumsu'ların her an oy değiştirebilme haklarına sahip olduklarını biliyor musun?
Öyle bir hakları falan yok anca haksızlıkları olur Neyse belki de bilmem kaçtan 14'e çekmek istiyorsundurSunucumsu'ların her an oy değiştirebilme haklarına sahip olduklarını biliyor musun?
Olabilir de olmayabilir de.Güldüğüne göre sona dizdiğim hiç bir isim değil
Dil altını alıp arkana yaslanabilirsin o zaman.İşden geç çıkıyorum; eve gel; yemek ye..anca geldim
Hoşgeldin, işten gelmiş zaten bu gece iyice yoracağız gibi kendisini. @The_ErinchYaşlı balığın nekadar canı var gözleri dışarda kalmıs zaten ölür gider vlla @The_Erinch
Çoktan burada olması gerekirdi. Nerede o öğretmen?@denizz19 eleniyor galiba, üzüldüm.
@slhttnmtl elenmez o ecünnü daha bela olucak gibi basımızaOlabilir de olmayabilir de.
------
Dil altını alıp arkana yaslanabilirsin o zaman.
------
Hoşgeldin, işten gelmiş zaten bu gece iyice yoracağız gibi kendisini. @The_Erinch
------
Çoktan burada olması gerekirdi. Nerede o öğretmen?
Eleneceğini hissetmiş, ondan girmiyor sanırım. @denizz19Çoktan burada olması gerekirdi. Nerede o öğretmen?
Buralarda elenmez oEleneceğini hissetmiş, ondan girmiyor sanırım. @denizz19
Sevmiyorum demiştim zaten şarkıyı, sürpriz olmaz sana.Öyle bir hakları falan yok anca haksızlıkları olur Neyse belki de bilmem kaçtan 14'e çekmek istiyorsundur
O ecünnü seni yollamadan bir yere gitmeyecek. Tabi bu klibi kullanmazsan@slhttnmtl elenmez o ecünnü daha bela olucak gibi basımıza
Bende haftayaya kadar seni sevmiyorum Kesin 3-5 falan bir şeyler verdin o zamanSevmiyorum demiştim zaten şarkıyı, sürpriz olmaz sana.
Sen 1 puanlarını ona değil bana vermeye devam edersen olur tabii.@slhttnmtl elenmez o ecünnü daha bela olucak gibi basımıza
O kim bilmiyorum işte. O niye elenmesin?Yok elenmez o kişi.... 2 puan verdiğim.
Sen 1 puanlarını ona değil bana vermeye devam edersen olur tabii.
2 li elemede kol kola gönderelim sizi @keremO ecünnü seni yollamadan bir yere gitmeyecek. Tabi bu klibi kullanmazsan
------
Bende haftayaya kadar seni sevmiyorum Kesin 3-5 falan bir şeyler verdin o zaman
Geçen sezon ilk hafta elemiştik ne güzel, bu sezon çorap ördü resmen başımıza. @slhttnmtl@slhttnmtl elenmez o ecünnü daha bela olucak gibi basımıza
Yorumunu beğenenler vardır birde o türü sevenlerde vardır.O kim bilmiyorum işte. O niye elenmesin?
Aman bana da 2 veriyor, 3 veriyor En azından biraz vermiş olsunSen 1 puanlarını ona değil bana vermeye devam edersen olur tabii.