Emre Ozansoy
Moderatör
Çok fazla şarkısı yok ki en popüler şarkıları da cover zaten, ondan diyorum.Başkası olsa belki de ilk haftalarda elenirdi.
Çok iyi bir seçim göreceksinMerve Özbey bence çok iyi bir seçim değil ama @denizz19 sayesinde iyi ilerler yine.
2008 de herkes şeytancı olmustu sayemizde yanı sansın yokÇiğdem seni şikayet edicem...
Çok şarkısı yok mu :OÇok fazla şarkısı yok ki en popüler şarkıları da cover zaten, ondan diyorum.Başkası olsa belki de ilk haftalarda elenirdi.
Evet eminim. @denizz19'un kendisi bile söylüyordu, şarkım yok ondan canlı performanslarla geliyorum diye.Merve Özbeyinmi yok eminmisin
Sonucu nasıl buldun?
Ne yukarısı ne aşağısı etliye sütlüye dokunmadan kütüklerle sütlü kahve içerek eğlenerek geçirdik yine @Sherlock @XanTier @MasacRE @Maskeli Fedai
Ay kendin bile diyordun, şimdi tersini savunma. Sanki yılların sanatçısı.Çok şarkısı yok mu :O
Elinde ne kaldı şimdi merak ediyorum.
Candan üçtu zaten tebrikler @The erinc
MusicSurvivor 10. sezon altıncı hafta aynı zamanda beşinci eleme haftası sonuçlarına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 18 yarışmacımızla bu serüvene atıldık ve şimdi bu haftanın sonuçları doğrultusunda bu akşam 1 yarışmacımızla daha vedalaşacağız. Gelin şimdi haftanın şarkıları nelermiş onları inceleyelim.
- 6. Hafta Genel Puan Durumu -
- 391 | Candan Erçetin
- 328 | Model
- 326 | Mor ve Ötesi
- 306 | Tarkan
- 301 | maNga
- 296 | Edis
- 293 | MFÖ
- 280 | İzel
- 273 | Hadise
- 272 | Serdar Ortaç
- 243 | Merve Özbey
- 230 | Pinhani
- 225 | Teoman
178 | Tuğba Yurt- 6. Hafta Final Puanları Dağılımı -
The_Erinch (+3)
dreamy (+2)
phoebebuffay (+1)
- Elenen -
@Turkuazz
------
2 saat sonra oy alımı kapanacak ve sonuçları belirledikten sonra 21:00'da burada buluşacağız.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Merve Özbeyin??? 🤔Merve Özbeyinmi yok eminmisin
Bir Candan Erçetin sever olarak söylüyorum ki hak eden kazandı her zaman ki gibi 😉Sonucu nasıl buldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?