Üzgünüm kardeşim5 puan üzdü.@Doğan
Üzgünüm kardeşim5 puan üzdü.@Doğan
7.hafta hareketli geliyoruzArabesk sevmiyorum, şu ana kadar kullandığın şarkılar genel olarak benlik değildi. Vuracak ile gel tam puanım hazır.
Benim beklentim düşüktü ama şarkıdan. Sen ve @dreamy diğer şarkıdan daha kötü gider diye söylemiştiniz.İlk puan durumunun avantajı, yaklaştılar ama.
Aynen kardeşimBu hafta şarkın berbat demişti ama harika puan vermiş, çok teşekkürler.@Doğan
Puanları bile ezberlemişsin, yuh.Geçen hafta 2 bu hafta 4 puan, o zaman haftaya 8 puanım garanti@Doğan
N sevmesipek sevmedim@Doğan teşekkür ederim kardeşim biliyordum sevececeğini harikasın
Forum şaşırtıyor işte napalım.Benim beklentim düşüktü ama şarkıdan. Sen ve @dreamy diğer şarkıdan daha kötü gider diye söylemiştiniz.
Popçu, türkücü falan diye bir ayrım yapmıyorum.Bence de biraz popçular elensin
Serdar Ortaç'ı şampiyon yaptırmayacağız...
Hangi şarkıyı?Ben bütün hafta açıp açıp göbek attım evde valla nesini sevmediniz.
BİŞey değil@Doğan Puanın için teşekkür ederim.
Geçen haftaki şarkın daha az popülerdi ama ben çok iyi bir puan vermiştim. Bu şarkın çekmedi beni.Yüksek puan almak için illa Hele Bi Gel, Beni Al, Dön Bak Dünyaya ile gelmem gerekiyor herhalde.Ama stratejimi bozmayacağım zaten en iyi şarkılarını erkenden kullananlar varken önümü görerek gitmek daha iyi ama bu şarkıyla elenirsem çok koyar.
aynenGeçen hafta 2 bu hafta 4 puan, o zaman haftaya 8 puanım garanti@Doğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?