En azındna yalnız değilsin, ateşe beraber gideceğiniz 4 kişi var.Garip bir hafta oldu. Uykusuz bir gece geçireceğiz anlaşılan.
En azındna yalnız değilsin, ateşe beraber gideceğiniz 4 kişi var.Garip bir hafta oldu. Uykusuz bir gece geçireceğiz anlaşılan.
Sende taa bilmem kaçıncı haftada bana dinleme dediğin kerem'i dinledin yani.Final puanı alırsam aşırı sürpriz olur, hiç beklemiyorum. Ben başka şarkı ile gelecektim hatta ama @kerem listendeki en kötü şarkı bu onu kullan dedi.
Hemen pişman et @phoebebuffay@phoebebuffay
13 Candan Erçetin - Melek
12 Tarkan - Dön Bebeğim
11 Model - Ağlamam Zaman Aldı
10 MFÖ - Dolduramadım
9 Serdar Ortaç - Sor
8 Hadise - Küçük Bir Yol
7 Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
6 maNga - Yine Yeni Yeniden
5 Edis - Martılar
4 Teoman - Uykusuz Her Gece
3 Pinhani - Aşk Bir Mevsim
2 Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
1 İzel - Bebek
Melek sevmiyorsan Şeytan cısın sen @The_Erinch @XanTier @keremArkadaş Candan Erçetin harbi bu hafta bir ben sevmedim galiba
Önceki haftalar fena puanlar vermemiştim ama bu haftaki şarkısını sevemedim. @xBUGRAxİzel bu kadar düşük olmamalıydı. 😱
Bence de biraz popçular elensinSerdar Ortaç falan dururken Pinhani, maNga veya Teoman üçlüsünden biri elenmemeli...
aynen ben bende yandım yandım eyvah@Doğan
mor ve ötesi 9
model 1
izel 8
mfö 13
serdar ortaç 11
manga 2
teoman 3
edis 4
tarkan 14
candan 7
tuğba yurt 6
pinhani 5
merve özbey 12
hadise 10
Serdar Ortaç genellikle sevmiyorum ben zaten bu hafta oklavanı hazır et
Arabesk sevmiyorum, şu ana kadar kullandığın şarkılar genel olarak benlik değildi. Vuracak ile gel tam puanım hazır.@phoebebuffay kötü bir insansin sen
Kardeşinizi alın basına balta inmeden @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes @dreamySerdar Ortaç falan dururken Pinhani, maNga veya Teoman üçlüsünden biri elenmemeli...
O nasıl düşmedir öyle ya?