batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Finale kadar şarkılarımı sıralamıştım, en az 5-6 hafta daha tutarım Edis'iBaşka çaren yoktu ama.
Finale kadar şarkılarımı sıralamıştım, en az 5-6 hafta daha tutarım Edis'iBaşka çaren yoktu ama.
Bu şarkı gönülçelenden iyiydiGarip bir hafta oldu. Uykusuz bir gece geçireceğiz anlaşılan.
Zevk diye birşey var haberin var mı senin? Ahmed'i tanımıyorum etmiyorum neden ona yüksek veriyorum tanıdığım insanlara da düşük giriyorum haftalardır bunu açıkla o zaman neden puanını öğrendikten sonra kenara çekilmek yerine ona buna saldırıyorsun düşük verdik diye asıl sen çok değişik bi modelsin @kerem böyle saçma sapan muhabbetlere kulak asma lütfen böyle birisi değilim kendisi ile ya da arkadaşları ile karıştırıyor olabilir beniAlos şarkıcıya değil bence kişiye oy veriyor ama umursamıyorum değişik bir model çünkü.
ÜzgünümÜzen bir puan oldu... @Alos
İnşallah. Daha yarışmasını istediğim diğer şarkılar var.Finale kadar şarkılarımı sıralamıştım, en az 5-6 hafta daha tutarım Edis'i
Çeyrek Final baska abicim oraya geldinde anlıcaksınYaw Candan Erçetinin 8 albümü var.
Ama evet biraz erken gitti; canımız sağolsun.
Final puanı alırsam aşırı sürpriz olur, hiç beklemiyorum. Ben başka şarkı ile gelecektim hatta ama @kerem listendeki en kötü şarkı bu onu kullan dedi.Sen bu hafta final puanı alırsın gibime geliyor artık
İzel bu kadar düşük olmamalıydı. 😱@phoebebuffay
13 Candan Erçetin - Melek
12 Tarkan - Dön Bebeğim
11 Model - Ağlamam Zaman Aldı
10 MFÖ - Dolduramadım
9 Serdar Ortaç - Sor
8 Hadise - Küçük Bir Yol
7 Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
6 maNga - Yine Yeni Yeniden
5 Edis - Martılar
4 Teoman - Uykusuz Her Gece
3 Pinhani - Aşk Bir Mevsim
2 Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
1 İzel - Bebek
Yalnız değilsin en azından. Ele ele elenmeye gidiyorsunuz.Rezillik…
O zaman veda metnimi hazırlar ve elenmesem bile bu zevksizliğe dayanır valizlerimi, bavullarımı toplar giderdim.Aralarından biri sende olabilirdin.
İlk puan durumunun avantajı, yaklaştılar ama.O kadar rezalet puan geldi ama hala ilk 3'deyim. 😱
Tşkler @phoebebuffay@phoebebuffay
13 Candan Erçetin - Melek
12 Tarkan - Dön Bebeğim
11 Model - Ağlamam Zaman Aldı
10 MFÖ - Dolduramadım
9 Serdar Ortaç - Sor
8 Hadise - Küçük Bir Yol
7 Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
6 maNga - Yine Yeni Yeniden
5 Edis - Martılar
4 Teoman - Uykusuz Her Gece
3 Pinhani - Aşk Bir Mevsim
2 Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
1 İzel - Bebek
OkZevk diye birşey var haberin var mı senin?Ahmed'i tanımıyorum etmiyorum neden ona yüksek veriyorum tanıdığım insanlara da düşük giriyorum haftalardır bunu açıkla o zaman neden puanını öğrendikten sonra kenara çekilmek yerine ona buna saldırıyorsun düşük verdik diye asıl sen çok değişik bi modelsin @kerem böyle saçma sapan muhabbetlere kulak asma lütfen böyle birisi değilim kendisi ile ya da arkadaşları ile karıştırıyor olabilir beni
Üzgünüm
Erken kullandı şarkıyı. @The_ErinchNeden? 😱
Serdar Ortaç falan dururken Pinhani, maNga veya Teoman üçlüsünden biri elenmemeli...SON 5'TEKİ YARIŞMACILAR AYNI PUANA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
161 | Candan Erçetin
129 | Model
121 | Mor ve Ötesi
118 | Serdar Ortaç
116 | Edis
113 | Hadise
101 | İzel
100 | MFÖ
98 | Tarkan
92 | Tuğba Yurt
92 | Teoman
92 | maNga
92 | Merve Özbey
92 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem