Son 5'li ne öyle? 😱SON 5'TEKİ YARIŞMACILAR AYNI PUANA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
161 | Candan Erçetin
129 | Model
121 | Mor ve Ötesi
118 | Serdar Ortaç
116 | Edis
113 | Hadise
101 | İzel
100 | MFÖ
98 | Tarkan
92 | Tuğba Yurt
92 | Teoman
92 | maNga
92 | Merve Özbey
92 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Rezillik…SON 5'TEKİ YARIŞMACILAR AYNI PUANA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
161 | Candan Erçetin
129 | Model
121 | Mor ve Ötesi
118 | Serdar Ortaç
116 | Edis
113 | Hadise
101 | İzel
100 | MFÖ
98 | Tarkan
92 | Tuğba Yurt
92 | Teoman
92 | maNga
92 | Merve Özbey
92 | Pinhani
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
O kadar rezalet puan geldi ama hala ilk 3'deyim. 😱SON 5'TEKİ YARIŞMACILAR AYNI PUANA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
161 | Candan Erçetin
129 | Model
121 | Mor ve Ötesi
118 | Serdar Ortaç
116 | Edis
113 | Hadise
101 | İzel
100 | MFÖ
98 | Tarkan
92 | Tuğba Yurt
92 | Teoman
92 | maNga
92 | Merve Özbey
92 | Pinhani
Bayağı heyecanlı geçiyor. İçimden ses Tuğba Yurt elencek diyor başından beri.SON 5'TEKİ YARIŞMACILAR AYNI PUANA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
161 | Candan Erçetin
129 | Model
121 | Mor ve Ötesi
118 | Serdar Ortaç
116 | Edis
113 | Hadise
101 | İzel
100 | MFÖ
98 | Tarkan
92 | Tuğba Yurt
92 | Teoman
92 | maNga
92 | Merve Özbey
92 | Pinhani
Rica ederim @denizz19 😊@Mircan Saye teşekkür ederim güzel.
Rica ederim ne demek şarkı çok güzeldi hak etti bence 🤗@Mircan Saye Teşekkür ediyorum puanın harika ve ötesi
Rica ederim @Çiğdem 😊🤗
Çeyrek finallik şarkı dedik @The_ErinchSON 5'TEKİ YARIŞMACILAR AYNI PUANA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
161 | Candan Erçetin
129 | Model
121 | Mor ve Ötesi
118 | Serdar Ortaç
116 | Edis
113 | Hadise
101 | İzel
100 | MFÖ
98 | Tarkan
92 | Tuğba Yurt
92 | Teoman
92 | maNga
92 | Merve Özbey
92 | Pinhani
6. haftada Martılar'ı harcadım bir zahmet yaniSon 5'li ne öyle? 😱
Edis'in üst sıralarda yer almasına sevindim.
Sonunda kendimi altlardan kurtarmışım da daha yüksek isterdim, evet doyumsuzum.SON 5'TEKİ YARIŞMACILAR AYNI PUANA SAHİP! KİM ELENECEK?
- 2. Puan Durumu -
161 | Candan Erçetin
129 | Model
121 | Mor ve Ötesi
118 | Serdar Ortaç
116 | Edis
113 | Hadise
101 | İzel
100 | MFÖ
98 | Tarkan
92 | Tuğba Yurt
92 | Teoman
92 | maNga
92 | Merve Özbey
92 | Pinhani
Dinlemedi bizi bi' türlü.Çeyrek finallik şarkı dedik @The_Erinch
Başka çaren yoktu ama.6. haftada Martılar'ı harcadım bir zahmet yani
Sen bu hafta final puanı alırsın gibime geliyor artıkO kadar rezalet puan geldi ama hala ilk 3'deyim. 😱
@The_Erinch sevinmek yerine üzülmeli bence bu sonuca.Candan'da farkı baya açmış. 😱 @The_Erinch
Dalga mı geçiyorsun?Çok heyecan yaptırıyor sunucu öleceğim
Benim puanlarda ocakSon 5'li ne öyle? 😱
Edis'in üst sıralarda yer almasına sevindim.
Neden? 😱@The_Erinch sevinmek yerine üzülmeli bence bu sonuca.
Yaw Candan Erçetinin 8 albümü var.Çeyrek finallik şarkı dedik @The_Erinch
Aralarından biri sende olabilirdin.Sonunda kendimi altlardan kurtarmışım da daha yüksek isterdim, evet doyumsuzum.
Bu arada 100 tane en düşük puan var, interesting. 😱