eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Saanada eksi 2 hiç hareketli şarkı değil
Zevklisin
------

Teomanın bekelediğim şarkı var senden o olmuyor
------

İdare eder
------

Süper şarkı sanada eksi 10
------

Sen ney beğendin acaba?
Hiçbiri ni kalitesiz şarkılar var hareketli şarkılar yok

Şarkı yarım kalıyor bu recap ile, keşke haftaya kullansaydın.
Recap 1 saat düşündüm. Bu şarkı recapdan değil tamamı dinlenmeli Bence Sedefcim.
Recap çok içime sinmedi ama öyle kalsın.
Planlamada haftaya farklı bir şarkım var.Bakalım artık hayırlısı olsun.
Teşekkürler ilgin ve yorumun için.

Reactions: phoebebuffay
Haftaya recap süresi 1.5 dakikaya çıkıyor, ondan demiştim. Uzun recap ile yarım kalmazdı böylece. Şarkı tam bir sonbahar şarkısı ve puslu soğuk hava, dökülen yapraklar kısmı olmayınca eksik kaldı biraz.
Tabii ben yine de her türlü tam puan veririm, aşırı beğendiğim bir şarkı.

Nakaratı ve özellikle işaret dili kısmını içine almak istedim.
Ama sana dediğim gibi 1 dk değilde tamamı hissederek dinlenilir...İçinde fazlaca anlam var çünkü.
Hayırlısı bakalım; 6. haftayı görelimde

------

Teşekkürler Doğan. En azından kötü demedin

Rica ederiz kötü dicektim olmazdı zaten..
Şarkılara gördüğümü yorum yazdım. birinde hareketli birinde hareketsiz var

Reactions: The_Erinch
İZEL - Bir Dilek Tut Benim İçin
Söz: Sezen Aksu
Düzenleme: Sinan Akçıl
2005

Altan Çetin ve Ercan Saatçi’nin Hande Yener’le çalışmaya başlamasıyla 2003 yılında yeni albümü “Şak”ı Eda ve Metin Özülkü çiftiyle hazırlayan İzel, beklentileri karşılayamamıştı.

2 senelik aranın ardından tesadüf bir şekilde ilerleyen yıllarda yine Hande Yener’le çalışmaya başlayacak olan Sinan Akçıl’la birlikte İzel, yeniden doğuşum dediği “Bir Dilek Tut Benim İçin” albümünü yeni şirketi Avrupa Müzik’ten çıkarır. 110 bin adet satan albüm MUYAP ödüllerinde Altın Plak kazanır.

İzel’in uzun yıllar çalışmak istediği Sezen Aksu ile buluştuğu albümde ayrıca Yıldız Tilbe ve Nazan Öncel besteleri de yer alacakken son anda albümden çıkarılmışlardır. Nazan Öncel’in albümden çıkardığı şarkılardan biri daha sonra kendisinin yayınladığı “Omzumda Ağla”dır. Öncel’in çıkardığı bir diğer şarkı “Olta”yı ise Gülben Ergen okumuştur.

Albümden çıkarılmasa ilk klip parçası olacak olan Omzumda Ağla yerine İzel, albüme adını veren Bir Dilek Tut Benim İçin şarkısına klip çeker. Bebek ve Şak albümlerinde danslarıyla ön plana çıkan İzel, albümün basın toplantısında yeni şirketi Avrupa Müzik’in artık dans etmesini istemediğini söylemiştir.

“Düşündüm ki dünyaya gelirken de tektim…”

Hadi bakam sanada eksi 0

Reactions: xBUGRAx
Sen de tut

Bol şans.
Recap?