Teşekkür ederim.
1 hafta ben, 1 hafta o gideriz gibi.
Teşekkür ederim.
Alıştım ben yarışmaya zaten.
Özüne dönmüşsünBu hafta Tarkan'ın klasikleşmiş milli takım marşı haline gelen ve son dönemlerde değerini daha da iyi anladığımız "BİR OLURUZ YOLUNDA" ile geliyoruz, herkese keyif ve neşe dolu hafta olması dileğiyle
1.24 - 2.32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @xdragxx
SunuculuğaAlıştım ben yarışmaya zaten.
Ben tek başıma idare edemem.
Merve yenilerden sıcak baktığım kişi o yönden şanslısınAyrılığın acısı sorulur mu yanana, aşka düştüm düşeli KÜL oldu bahtım kara..
Merve Özbey'in Devran albümünde yer alan ve büyük ses getiren şarkılarından biri olan "KÜL" ile sizlerleyiz.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @xdragxx
@kerem Yardım eder ozamanda sanaBen tek başıma idare edemem.Ama yardım ederim yine, yarışmacı olmazsam.
Zirvede yer alacak
Yeni sezonda bakarız ona.Merve yenilerden sıcak baktığım kişi o yönden şanslısın
------
@kerem Yardım eder ozamanda sanaOda tek götüremiyormus beraber şey edersiniz sen sunuculukta tecrübe kazan
Yarışmacılıkla sen uğraşamazsınYeni sezonda bakarız ona.
Neden?Yarışmacılıkla sen uğraşamazsın
Bu hafta ihtimal tabi diğerlerinide görelimdeZirvede yer alacak
@mesmeso gibi kafayı oynatırlar sanadaNeden?All Star olmadan bir kaç hafta da olsa yarışayım diyordum.
Alışığım ben.Bu hafta ihtimal tabi diğerlerinide görelimde@Tolstoyevski
------
@mesmeso gibi kafayı oynatırlar sanada
Güzel puanını beklerimMerve yenilerden sıcak baktığım kişi o yönden şanslısın
------
@kerem Yardım eder ozamanda sanaOda tek götüremiyormus beraber şey edersiniz sen sunuculukta tecrübe kazan
Geçen haftaya göre bir yükseliş olucaktır diğerlerinide görelimdeGüzel puanını beklerim
Beni zirveye koycanGeçen haftaya göre bir yükseliş olucaktır diğerlerinide görelimde
bugün gözüme bir şirin göründün evetBeni zirveye koycan
Makyajsız ne kadar da güzelim ayol öyle
Bol şans.Recap: 0:47-1:53
Tuğba Yurt bu hafta Güç bende artık diyor. Herkese başarılar diliyorum 🤗🤗
yarisacaginiz sarkiyi tanitabilirsiniz.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Çiğdem @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?