Teşekkür ederim. Bol şans sana da.Onu bunu boşver de kolay gelsin demeyi unuttum. Kolay gelsin umarım herkes için bereketli bir hafta olur. @Emre Ozansoy
Teşekkür ederim. Bol şans sana da.Onu bunu boşver de kolay gelsin demeyi unuttum. Kolay gelsin umarım herkes için bereketli bir hafta olur. @Emre Ozansoy
Biraz reklam yapalım. @slhttnmtl 😊🤗Onu bunu boşver de kolay gelsin demeyi unuttum. Kolay gelsin umarım herkes için bereketli bir hafta olur. @Emre Ozansoy
Bol şans.Bu hafta Tarkan'ın klasikleşmiş milli takım marşı haline gelen ve son dönemlerde değerini daha da iyi anladığımız "BİR OLURUZ YOLUNDA" ile geliyoruz, herkese keyif ve neşe dolu hafta olması dileğiyle
1.24 - 2.32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @xdragxx
Ebru Gündeş'in desteklediği isim Merve Özbey o sebeple beklerizEbru Gündeş elenince yarışma benim için bitti sayılır.
Yani kısacası isim olarak daima sık sık dinlediğim favorim yok artık ve yine şarkılara göre bir hafta zirvede olan diğer hafta diplerde olur.
Kolay gelsin @Emre Ozansoy 🤗
Milli duyguları sömürecegini falan mı sandınBu hafta Tarkan'ın klasikleşmiş milli takım marşı haline gelen ve son dönemlerde değerini daha da iyi anladığımız "BİR OLURUZ YOLUNDA" ile geliyoruz, herkese keyif ve neşe dolu hafta olması dileğiyle
1.24 - 2.32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @xdragxx
Bu parçayı formanın değerini bilen ve hakkını sonuna kadar veren FİLENİN SULTANLARINA armağan ediyorum.Bu hafta Tarkan'ın klasikleşmiş milli takım marşı haline gelen ve son dönemlerde değerini daha da iyi anladığımız "BİR OLURUZ YOLUNDA" ile geliyoruz, herkese keyif ve neşe dolu hafta olması dileğiyle
1.24 - 2.32
Bol şans. Recap?Ayrılığın acısı sorulur mu yanana, aşka düştüm düşeli KÜL oldu bahtım kara..
Merve Özbey'in Devran albümünde yer alan ve büyük ses getiren şarkılarından biri olan "KÜL" ile sizlerleyiz.
Klipli şarkılarım artık bundan sonra değişim yokSon dakika değişikliği olur mu?
Tamamdır o zaman.Klipli şarkılarım artık bundan sonra değişim yok
Evet, tüm şarkılar belli olduktan sonra zaten size özel mesaj atacağım.@Emre Ozansoy bu hafta puanları sana mı göndereceğiz.
Teşekkürler.Evet, tüm şarkılar belli olduktan sonra zaten size özel mesaj atacağım.
Büyük ihtimalle öyle devam edecğiz.Teşekkürler.
Bir hafta sen bir hafta kerem mi sunacak.